Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaagula

ciąza a mały brzuch 4 mc

Polecane posty

Gość aaaaagula

czy to jest normalne ze jestem w 17 tyg ciaży i praktycznie nie mam brzucha???

Gość sisila
tak, u mnie dopiero w 5 miesiącu brzuszek zaczął rosnąć

Gość aaaaagula
aha no to dobrze chociaz ile mozna czekac :D chcialabym miec juz wiekszy :D no mam nadzieje ze w tym 5 to juz napewno bedzie widoczny :D

Gość ZANIEPOKOJONA21
u mnie nic nie było widać do 6 miesiąca.. :) i teraz jest mały chociaż mam już termin porodu na teraz.. :)

Gość aswdjkbsakbs
Mnie w 6 miesiącu zaczął rosnąć. Generalnie do końca ciąży nie miałam zbyt dużego brzucha, ale urodziłam tydzień po terminie i właśnie w ten tydzień mnie rozdęło :D

Gość pani doktorowa
ja też miałam tak że brzuszek zaczął rosnac miedzy 17 a 20 tygodniem, teraz mam 35tc i ciągle mały brzunio:) ale teraz to juz się ciąży nie wyprę;)

Gość aaaaagula
ja sie bardzo dziwie ze mam taki maly moja budowa ciała jest taka raczej dosć masywna i nawet gdy sie nie pilnowałam to brzuch mi wyskakiwal odrazu a teraz jestem w ciazy pozwalam sobie na wszysto na co tylko mam ochote i przez te 4 miesiace przytylam tylko dwa kg:D to chyba bede sie cieszyc ze tak jest :D

ja jestem w 19 tygodniu i też brzuszek się mało widoczny..w sumie to przytyłam zaledwie 2 kg;) a dziecko jest w pełni zdrowe więc niema się czym martwić .wielkość brzucha zależy też od organizmu kobiety.

Gość moj maz chodzi ze mna
ja jestem w 18tc i nie widac prawie tylko 1-1,3kg na plusie zalezy od kobiety kazda ma inaczej