Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdołowanasobą

co myslicie o tym? pomózcie

Polecane posty

Gość Zdołowanasobą

Próbowałam zaczac głodówke ale na marne,co myślicie o tym,żeby życ na samych owocach i wodzie ? myślicie ,że dałabym radę schudnąć do wakacji 10 kg? Pomóżciemi:(

Jeśli chcesz mieć efekt jojo i potem przytyć 20 kg to jedz same owoce i pij wodę:P Wtedy 10kg schudniesz nawet do końca maja. Tzn. zależy ile ważysz. Ale dla mnie to bez sensu. Ogranicz słodycze, jedz wszystko ale mniej i się ruszaj.

Gość Cristinneee24
Dziewczyno do wakacji sc hudnie 10 kg zdrowo i dużo jedząc, wliczając w to ruch i regularonosc posilkow. ROZUMIESZ???

Gość Zdołowanasobą
wiedziałam,że dostane takie odpowiedzi. Ktos kto nie ma tak jak ja nie zrozumie,ja albo mogę jeść wszystko,albo odmówić wszytkiego i same owoce:(. więc dajcie mi odpowiedzi w temacie? schudnę do czerwca 10 kg? ważę 65 kg. jestem grubym świniakiem. Taka jest prawda. a myślę,że nie bedzie jojo. dlatego,że wyjdę z tego stopniowo.

:O :O :O Wiesz co teraz to mnie osłabiłaś:O Ja ważę 4 kg więcej i nie uważam się za grubą. A ile masz wzrostu? 140 cm??:D (zaraz się pewnie dowiemy że ponad 160 albo 170:P )

Gość Cristinneee24
W takim razie powodzenia na owocach i wodzie do koooooooooooońca życia, bo przeciez tylko wtedy bedziesz szczupła??? :) Pozdrawiam.

Gość Zdołowanasobą
no to gratuluje ;) słuchaj po co udzielasz się skoro nie zamierzasz mi pomóc ? wiesz jeden waży 100 kgi uwaza że otyłe jest sexi.( Mam 154 ) ja przez otyłość dużo straciłam. więc powie ktoś mi czy schudnę ? chce wiedzieć tylko tyle ?

Gość Cristinneee24
SCHUDNIESZ!! Ale organizm poprzez brak odpowiednich wartosci odżywczych, których nie znajdzie ani w wodzie, ani w owocach, zacznie ZJADAC dosłownie mieśnie i pozstanie Ci tylko nieco mięśni, sporo tłuszczu i nieładna skora. Ale schudniesz :)

Gość Zdołowanasobą
Boże ludzie ja nie rozumiem. Zadałam inne pytanie i wy wogóle inaczej odpowiadacie. Założę się ,że jesteście szczupłe i fajne . Rózniez pozdrawiam.

Gość Cristinneee24
no własnie ja nie jestem szczupła,lae fajna tak :) Odpowiadam - schudniesz. Nie chcesz uzyskac pomocy w zdrowym, bez negatywnych skutków odchudzaniu - ok. Zamykam dziobek.

No to chyba chce Ci pomóc nie:O I jestem wyższa od Ciebie sporo:P Po pierwsze to słuchaj co się do Ciebie mówi- robiąc tak jak napisałaś schudniesz 10kg bardzo szybko, ale co z tego??:O Jeśli będziesz chciała dalej utrzymać wagę, to będziesz musiała jeść to samo cały czas:O A jak zaczniesz jeść inne rzeczy to tak szybko przytyjesz, że się załamiesz i mogę Ci gwarantować, że wtedy będziesz ważyć więcej niż 70 kg;]

...i pozniej kazda kaloria bedzie magazynowana w postaci tluszczu. -co zyskasz gdy schudniesz w tak nedzny sposob? -....-miejsce na Twoje przemyslenia;]

nie, nie wyjdziesz z tego stopniowo. dziesiątki dziewczyn juz to przerabiało a każda myślała, że sobie poradzi bo umie się kontrolować. na pewne rzeczy wpływu nie masz- spowolnisz dramatycznie metabolizm i każda dodatkowa kaloria zostanie przerobiona na tłuszczyk. gdyby chudnięcie było takie łatwe to dział DIETY by nie istniał. możesz jeść wszystko ale w mniejszych ilościach. ze słodyczami i fast foodami przystopuj zupełnie, zacznij myśleć o tym żeby jeść to co potrzebne organizmowi a nie tylko żeby się napchać. dołącz sport- bieganie, rower, basen- cokolwiek żeby tylko zacząć się ruszać. schudniesz wolniej ale trwale i bez głodowania

I chyba jesteś myślącym człowiekiem a nie zwierzęciem;] Jak ja zaczynałam się odchudzać to bardzo trudno było mi przestawić się np. na ostatni posiłek do godziny 18. Ale po 2 tygodniach to już nie był żaden problem! Ograniczysz słodycze przez tydzień i potem nie będziesz już ich tyle potrzebowała. Tak to działa.

Jedz przez tydzień do 18, pij dużo wody i nie jedz słodyczy, a w następnym tygodniu zauważysz różnicę.. Ja chodzę na basen raz w tygodniu i chodzę na steperze 3 razy w tygodniu i jest coraz lepiej;)

Gość Zdołowanasobą
Pewnie uważacie mnie za idiokę,wiem o tym. Ale inaczej nie umiem . Ciagle podchodze do diet i du..pa. a powiem wam tak : Moja znajoma na głodówce schudła 34 kg w 5miesiecy i już waga się sporo trzyma. Następna: Jadła same jabłka,od czasu do czasu obiad. I w 2 miesiace schudla 20 kg,bez efektu jojo. Nie umiem inaczej naprawdę, a w dodatku zależy mi do czerwca schudnąć. :(:(

Gość Zdołowanasobą
Ja na Basenie sie nie pokaże. Mam za dużo kompleksów,a to wszystko przez moich facetów:( Każdy mnie zostawiał i dawał powód świni. :( wiem,że mogę mieć taki efekt jojo. ale przecież skoro innym się udaje ?

Gość Zdołowanasobą
Łatwo mówić! 'pokochaj siebie' :(

Boże miej w dupie innych;] Ja mam gdzieś innych na basenie- zobacz ile otyłych kobiet tam chodzi i to w różnym wieku. Nikt się tam na Ciebie nie będzie patrzył. Wskoczysz do wody i tyle;) Moja koleżanka schudła niecałe 40 kg i waga trzymała jej się długo do momentu aż nie zaczęła jeść smażonych rzeczy itp i to nie w dużych ilościach wcale;] A teraz waży prawie tyle samo co przed odchudzaniem. Skąd jesteś tak w ogóle?

Gość Zdołowanasobą
Jestem z Łodzi. ja chyba jednak postawie na swoim i bede jadła owoce . Mogę zacząć chodzić na basen i biegać,ale jeść owoce. Zero slodkiego. i smażonego.

Jeśli już masz tak jeść to jedz owoce, warzywa, gotowane mięso, jedz dużo sałatek. Wtedy będzie o wiele lepiej. A owoce mają dużo cukru więc to też nie jest takie dobre..

Gość Zdołowanasobą
sałatek ? ale masz na myśli takie zwykłe bez majonezu ? warzywa też bede jadła,ale mięso odrzuce. Biegać mogę. Na siłke jestem zapisana :) ale tylko jezdze na rowerku albo bieżnia.

A wiesz, że od mięsa gotowanego się nie tyje??:O Mięso ma białko, które jest potrzebne Twojemu organizmowi. Mówię o wszystkich sałatkach. Gotuj sobie warzywa nawet i je jedz. Poza tym kupuj sobie chude twarożki i jogurty naturalne, nie przytyjesz od nich a przynajmniej organizm Ci Twoich mięśni nie strawi;]

Gość Zdołowanasobą
Na Osiedlową. Bałuty, a Ty NAKEDTRUTH tez ćwiczysz w Łodzi ? ||nie daaa sie.

Na siłownię?? Każdy instruktor na siłowni Ci powie, że ćwicząc Twój organizm automatycznie potrzebuje więcej energii i na samych owocach nie pojedziesz:O Dla mnie jedzenie samych owoców to największa głupota. Po dwóch tygodniach nie będziesz mogła na nie patrzeć..

Gość Zdołowanasobą
No więc może poprostu bedę same owoce i warzywa ;) Może być tak? a w ramach urozmaicenia co drugi dzień chudy twarożek ;) ?

Kredka jak sie wczula..:D Zdolowana- wierz mi ze sie da. Potrzeba tylko sily wewnetrznej:) Ja chodzilam kiedys na Energym na Pietrynie:P

Gość Zdołowanasobą
a skąd tą siłę wziąść ? za mało o mnie wiesz.. kredka dziekuje za rady serdecznie:)