Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjghjghjgh

ZWOLENNICY TEORII SPISKOWYCH TO HISTERYCY

Polecane posty

Gość ghjghjghjgh

JAK MOŻNA KNUĆ I SIAĆ FERMENT ZAMIAST Z SZACUNKIEM PRZEZNACZYĆ CZAS NA ŻAŁOBĘ? JAK MOZNA WYMYŚLAĆ TEORIE NA BAZIE PRZYPUSZCZEŃ I ODCZUĆ? JAK MOŻNA OSKARŻAĆ INNY KRAJ NIE ZNAJĄC NAWET SYTUACJI POLITYCZNEJ ŻADNEGO Z KRAJÓW? JAK MOŻNA ŻYĆ W TEN SPOSÓB...WIDZĄC WSZEDZIE SPISEK I PODSTĘP, WIDZĄC GO NIE MAJĄC RZECZOWYCH DOWODÓW? PARANOJA! WSPÓŁCZUJE WAM

Gość pewnei wydaje im sie
dodatkowo, ze caly czas ktos ich sledzi:classic_cool:

Gość JHJJJHJHHJ
taaa i Nostradamus przewidział ta tragedie! tylko, żę ja w księdze przepowiedni Nostradamusa ani jednego słowa o metalowym ptaku nie znalazłam!

a ja uważam że należy dociekać prawdy, nawet kosztem pojawiania się nieprawdopodobnych komentarzy o spisku. jeśli ty uważasz je za poronione i chore to ok, dla niektórych mogą być wiarygodne, inni od razu znajdą wytłumaczenie jak to było choćby z mgłą na lotnisku czy brakiem karetek (to akurat było głupie, karetki w lesie, w błocie...). wiele rzeczy już wyjaśniono. a takimi tematami jak ten dolewasz tylko oliwy do ognia. jeśli nie chcesz czytać o spiskach to o nich nie pisz. większość to podatni na sugestie prowokatorów paranoicy, z tym się tylko zgodzę.