Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moń

Spodziectwo bielsko!!!!

Polecane posty

Gość Moń

Witam, moj 18-sto miesiczny synek Tomek ma spodziectwo praciowo-mosznowe, dziurka ktora sika jest umiejscowiona zaraz pod penisem, jest to 3 stopien spodziectwa, szukam dobrych lekarzy na terenie bielska lub okolic ktorzy zajmuja sie operowaniem tej wady. Pierwszym lekarzem do ktorego chodzilismy byl Dr Jan kaczmarczyk przyjmujacy w PCZ w bielsku, kiedyTomus mial rokpan doktor stwierdzil ze juz mozna operowac dostalismy skierowanie na zabieg do szpitala pediatrycznego, z prostego powodu, miszkamy zaledwie 10 minut pieszo od niego. Kiedy pojawilismy sie na wizycie w szpitalu pediatrycznym pan doktor Korzonkiewicz z wielkim oburzeniem wzial moje skierowanie na operacje i powiedzial ze jak doktor Kaczmarczyk jest taki madry to czemu sam nie operuje dzieci w takim wieku i kazal na przyjsc na wizyte w kwietniu, dzis wlasnie bylismy, doktor kazal zrobic usg brzuszka i badanie moczu, ok czerwca przyjsc jeszcze raz na wizyte i jakos kolo pazdziernika bedziemy mieli operacje. Najwieksi specjalisci z Warszawy pisza ze najlepiej operowac dzieci miedzy 6-tym a 18- tym miesiacem zycia, wiec nie wiem co jest grane... podejrzewam ze gdybysmy zostali w PCZ pod opieka doktora Kaczmarczyka bylibysmy juz po, teraz zasanawiam sie czy tam nie wrocic byc moze udalo by sie zrobic zabieg jakos wczesniej, nie wiem juz co mam robic, boje sie bardzo tego ze moj synek bedzie cierpial dlatego prosze o jakies opinie, najlepiej tych ktorzy przeszli takie operacje w bielsku. Dr Korzonkiewicz chce z plata napletka zrekonstruowac cewke, dlatego tomus bedzie obrzezany... chcialam tego uniknac, ale jak widac chyba mi sie nie uda, boje sie tylko glupich docinek w pzredszkolu szkole... nie dawno przeczytalam gdzies ze w stanach kazdego noworodka sie obrzeza, chyba ze rodzice nie wyrazaja na to zgody, ponoc obrzezanie zmniejsza wystepowanie raka i innych chorob zwiazanych z narzadami plciowymi... bardzo serdecznie prosze o jakies opinie.....

moj syn byl operowany naspodziectwo . nie wiem nic o lekarzach z twojego miasta ale wpolsce jest kilku naprawde dobrych specjalistow np.w warszawie smigielski ,czyz, profperdzynski tylko ze u niego sie placi w krakowie dr gorniak