Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieatrakcyjna trzydziestka

Nie będę mieć seksu z powodu nieatrakcyjności.

Polecane posty

Gość kochający kobiety
kocham pulchne Panie :-)

Gość Anonim...
Do nieatrakcyjna trzydziestka !! Daj namiary na siebie bo jeszcze nigdy w życiu nie dymałem Downa !! A to może być ciekawe doświadczenie :-)

Gość True Madafaka Kalafior
Prev.main@gmail.com - i pisz też tutaj jak chcesz pogadać, samotność w uczuciach jest łatwiejsza kiedy jednak w okół ciebie są ludzie, którzy chcą cię zrozumieć :)

Gość kjuimo.
Po co rozpaczać na swą brzydotą i samotnością skoro niebawem koniec świata? Jako że jesteś brzydka to nikt Cię nie uratuje więc się uspokój.

Gość co do skrzywienia kręgosłupa
to uwierz mi,że niema rzeczy niemożliwych.Piszesz o nietrzymaniu moczu,czyli jak mniemam masz problem z odcinkiem lędźwiowo-krzyżowym.Mam 26 lat i właśnie jestem kilka miesięcy po operacji i nie wierzę,że nie da się nic zrobić.Miałam skoliozę,kręgozmyk węzinowy (przodozmyk i tyłozmyk) 5 kręgów,2 przepukliny,dyskopatie 4 kręgów.Operacja 6 godzin,druga 6 godzin i jest super.Wstawili mi 10 śrub,4 dyski nowe dostałam,usunęli przepukliny,2 wyrostki kolczyste,odbarczyli nerwy i jest ok.2 dni po operacji na morfinie,ledwo żywa,ale musialam się pomalować,by humor sobie poprawić.Wszystko jest kwestią nastawienia:)Na depresję choruję od 2 lat,na dodatek dwubiegunowa,więc wiem co znaczą doły,ale głowa do góry.Jesteś młoda i zawsze możesz coś zmienić:) Polecam lekarza z Lublina dr.Kłapeć -lepszego specjalisty w całej Polsce nie znajdziesz.

Gość Pan Kalafiorek
Bardzo mnie podnieca kobita, która nie trzyma moczu. Chętnie cię poznam i będę przenosił twój mocz w moich ustach to kibelka czy gdzie tam sobie życzysz.

P.s.I w moim przypadku nietrzymanie moczu to pikuś,oni też mnie tym straszyli,ale czymże to było w porównaniu do tego,że traciłam czucie w nogach,a po operacji mogłam nie wstać.Ćwiczenia nie na wszystko pomogą-fakt,ale pomagają wzmacniać mięśnie potrzebne do w miarę normalnego funkcjonowania.Przeszłam 36 tygodni rahabilitacji plus ćwiczenia w domu,więc wiem co to znaczy.Nie poddawaj się:)Idź do fryzjera-zaszalej z nową fryzurą,do kosmetyczki niech dobierze Ci makijaż,ubierz się odpowiednio.Wszystko można zatuszować.Znam kobietę z "garbem",a potrafi się tak ubrać,że jest to ledwo zauważalne.Nie poddawaj się:) Te Kalafiorek Ty nie bądź taki dowciapny:p

Gość True Madafaka Kalafior
Tomasz, skończ z siebie robić pajaca, bo ani śmieszny nie jesteś, ani atmosfery nie wprowadzasz... Zająłbyś się czymś pożytecznym :P

Gość taa niedobra pupa
A jakie duże masz to skrzywienie kręgosłupa - tzn. ile procent? Jedną z dobrych metod jest hipoterapia - czyli rehabilitacja na koniu. Nie wiem z jakiego jesteś miasta, ale w niektórych jest za darmo, tyle że trzeba się nieźle zakręcić... Albo mozna poszukac nawet obojętnie jakiej stajni, byle koń był spokojny, i poprosić o pół godziny jazdy na oklep - może by ci się gdzieś udało za 20 zł coś takiego znaleźć? Tyle że koniecznie musisz pamiętać - że jeśli skrzywienie - jest np. boczne w prawo- to jeździsz całe pół godziny w lewo - tzn. żeby twoja lewa ręka była tą wewnątrz ujeżdżalni. Jeśli masz takie typowe okrągłe plecy - to po prostu jeżdzi się starając je prostować na ile się da, co jakiś czas na parę okrążeń kładziemy się do tyłu na zad konia - nogi zwisają normalnie po bokach. Nie kładziemy się do przodu! Można robić wymachy ramion i inne rzeczy jakie przyjdą do głowy. Konie w ogóle poprawiają nastrój, i są dobre na rózne sprawy neurologiczne. A przy okazji można poznać innych ludzi....

Gość EGZEKUTOR 21.12.2012
SUTY MA PEWNIE JAK WENTYLE OD STARA, NOS JAK SPRZĘGŁO OD KARUZELI , A Z RYJA JEBIE JAK CYGANOWI Z ROZPORA I DLATEGO NIKT JEJ NIE CHCE...

Miło "egzekutorze",że się nam przedstawiłeś i szczegółowo opisałeś:)

Gość slash
na trądzik najlepszym lekiem jest izotretinoina. bardzo mocne, ale efekt gwarantowany.

Nieatrakcyjna trzydziestka, nei zwracaj na nich uwagi, ci co Ci dogaduja i Cie obrazaja, prawda jest taka, ze tez maja kompleksy i to pewnie nei mniejsze od Ciebie, i stad te glupkowate docinki. Ty w przeciwienstwie do nich masz serce i rozum,a oni slome i brak rozumu. Pozdrawiam, bedzie dobrze

Gość też mi problem - phi!
z powodu perspektywy braku seksu aż taką aferę robisz??? no nie - świat jednak schodzi na psy... :O