Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieatrakcyjna trzydziestka

Nie będę mieć seksu z powodu nieatrakcyjności.

Polecane posty

Jestem taką zwykłą sobie niezbyt ładną kobietą, mam 30 lat. Kiedyś miałam seks, ale to był wyjątkowy mężczyzna, który nie patrzył na urodę. Od tamtego czasu nikomu się nie podobam, jak kogoś poznaję i przesyłam fotkę to każdy kończy znajomość. Zaczynam się już godzić z tym, że nic mnie w życiu nie spotka. Powiedzcie mi, jak ułożyć sobie życie intymne, żeby nie cierpieć za bardzo z powodu braku seksu? Bo kiedyś to będzie mi dokuczać, na razie wpadłam w depresję i w tej chwili seksu mi się nie chce.

Gość uzalezonioa
a po co wysylasz fotki ludziom z internetu? tam milosci szukasz? :D

Gość Foo
Może warto po prostu wyjść do ludzi, bo z tego co piszesz to znajomości zawierasz przez internet... Staranny makijaż, mocniejszy niz na codzień, fajne ubranie, dopasowane do Ciebie i więcej wiary w siebie:) w rzeczywistości faceci wcale nie są tak atrakcyjni za jakich siebie uważają w sieci;)

Gość enfetere
nieatrakcyjna trzydziestka narzekasz na brak seksu,wejdz na jakis czat ,tam roi sie od chetnych facetow w roznym wieku.Nie patrza na urode

Gość creed1984
Co znaczy dla ciebie wyraz "nieatrakcyjna", albo "niezbyt ładną"?? masz brodawki na nosie i liszajce na ustach, czy co???

Gość somebody well known
ciepnij fotkie, zobaczym w czym rzecz

Gość ;););)
opisz siebie :)

Gość creed1984
może lepiej nie, bo jeszcze wpadnie w większą depresje jak po niej ktoś pojedzie na forum ;)

Tak, szukałam miłości w necie. Ale już przestałam. Nie chcę jakiegoś erotomana z czata, który przeleci wszystko co się rusza. Mam silne skrzywienie kręgosłupa i trądzik, ważę 60 kg przy niskim wzroście (ale jakaś porządnie gruba nie jestem). Twarz taka przeciętna. W każdym razie do piękności nie należę i już nigdy fotki mojej nikomu nie pokażę. Tęsknię za miłością, żeby być dla kogoś najważniejsza. Ale wiem, że to się nie spełni... złudzenia to miałam dawno temu...

Gość somebody well known
kurrwa z opisu siostra Quasimodo :O a cycki chociaż masz ładne?

Jak masz problemy z kregoslupem to wybierz sie do specjalisty ... jakis gabinet terapii manualnej... a co do cery z tym pewnie tez da sie cos* zrobic.... pytanie czy rzeczywiscie chcesz... czy latwiej Ci jest popasc w depresje i marudzic na forum.

Gość creed1984
Skoro masz już takie negatywne podejście do sprawy to po co w ogóle zaczęłaś ten wątek. A po drugie to 60kg jest dużo dla jakiego zrostu?? 145cm??

No zaczęłam wątek żeby się dowiedzieć jak sobie radzić z samotnością, bo wiem, że nikogo nie znajdę. Tak , siostra Quasimodo :D Piersi mam średniej wielkości, takie w sam raz moim zdaniem. :) U specjalisty zarówno od kręgosłupa jak i od trądziku jestem. Ale na skrzywienie kręgosłupa nie można nic poradzić, można mieć operację, ale ja ze względów neurologicznych nie mogę mieć takiej operacji. A dermatolog przepisywał mi już chyba wszystkie antybiotyki, żele i maści na trądzik i nic nie skutkuje.

Kochanie! Z opisu wynika że jesteś zaniedbana... zmień to! Zrób cos dla siebie :)

Gość creed1984
H2SO4 spróbuj, na 100% wypali twój trądzik ;) daj zdjęcie to pogadamy, bo w ciemno nikt Ci nie pomoże

Jeśli chodzi o kręgosłup to nie słuchaj głupot że nie da się operować, tylko zacznij ćwiczyć! Nie ma takiego skrzywienia którego nie da się skorygować odpowiednimi ćwiczeniami J nawet z garbem rehabilitanci sobie radzą ! tylko musisz mieć chęci i zapał

Na prywatne leczenie nie mam pieniędzy. A na rehabilitację chodzę i sama ćwiczę też. Choćbym wydała wszystkie pieniądze na lekarzy, to nie wyładnieję. Mnie chodzi o to, jak ułożyć sobie spokojnie życie, żeby nie pragnąć drugiego człowieka.

Gość marek 22151
Jedyne co ci zostało to poszukać sobie jakiegoś ciemnego zaułku na Pigalaku i tam w nocy czatować na klientów. Zawsze trafi się jakiś nawalony, więc i przeleci cię i jeszcze parę zeta zarobisz.

Gość jjjjjjjjqqqq
nie wierzę że nic z Tobą nie da się zrobić. jestes w depresji i dlatego tak mówisz. twoje problemy leżą teraz w psychice. Na 100% istnieje jakiś olek na twój trądzik. jak bardzo chcesz to i 10 kilo zrzucisz. idz do innego specjalisty i dopytaj o operacje - coś na pewno uda się skorygować. są różne metody korekcji. postanów sobie że od teraz za rok zmienisz się - zrzucisz kilogramy, nauczysz się szałowo malować, znajdziesz lepszego lekarza który lepiej cię pokieruje co masz z kręgosłupem zrobić, i zniszczysz trądzik! masz na to rok, pamiętaj!

Najlepiej pogodzić sie z losem i nie próbować, bo to tylko przysporzy niepotrzebnych stresów. Ludzie wytrzymują bez seksu całe życie i nie robią z tego problemu.

Gość matacz
dawaj zdjecie , moze byc z zakryta twarzą , bo tak to po grzyba dyskutowac moze faktycznie nie ładną kobieta jesteś

Gość matacz
a wibratory czynia cuda

vera lynn dziękuję za mądrą wypowiedź :) ja właśnie już nikogo nie szukam, a tym bardziej nie tutaj. Może sam się znajdzie. a jak się nie znajdzie to też trzeba jakoś żyć. Co do kręgosłupa, to mogę tylko więcej ćwiczyć, bo operacji żadnej nie mogę mieć, byłam z tą sprawą u jednego z najlepszych chirurgów od skolioz, nawet leżałam w szpitalu w tej sprawie i przebadano mnie wzdłuż i wszerz. nie mogę mieć żadnej korekcji, bo grozi to późniejszymi poważnymi komplikacjami zdrowotnymi (np. nietrzymanie moczu). Z trądzikiem pewnie faktycznie można coś zrobić. Mnie się wydaje, że to może być od leku antydepresyjnego, bo on ma w ulotce w działaniach ubocznych "wysypka skórna" :( 6. maja będę u psychiatry to postaram się zmienić lek. Wybieram się do sanatorium w czerwcu i będę tak dużo ćwiczyć i spacerować, ogólnie ruszać się aż trochę schudnę. Dzięki, dodałyście mi zapału. A z samotnością chyba czasem trzeba się pogodzić, bo im bardziej będę na siłę kogoś szukała tym mniejsze mam szanse. Pozdrawiam:)

Gość matacz
kazda potwora znajdzie swego amatora - to sie nie wzieło z sufitu , pokaz atuty , mini spodniczke itd. nie takie krowy widziałem i faceci po nich mlaskali , np. 90 kg wagi kiecka mini , nogi sie tarły w udach o siebie , brzuch wylewał sie na spudniczke w pasie cuce kalober chyba E i powodzenia miała - to dlaczego Ty nie masz miec ? ale musisz coś zrobic z soba , z workiem słomy sie nikt nie obejrzy

Gość matacz
to nic , ze dwóch ucieknie , nastepnych dwóch juz cie przeleci ....

vera lynn, wydajesz się fajną kobietką, zostaw swój adres to napiszę do Ciebie i opowiem Ci więcej o sobie :) :*

Gość dimere obama
poka fote

Gość kochający kobiety
czy wygląd zewnętrzny aż taki ważny jest? Dla mnie liczy się kobieca namiętność....i jeszcze jedno, kobieta, którą pragnę poznać "bliżej" musi być zadbana. To wszystko. Jeśli chcesz, możemy poklikać na nurtujący Cię temat.