Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Prozę Was, jak będą uroczystości w krakowie, tv igoście z całego świata to

Polecane posty

Gość a czy to tylko ten tam lazil
wiesz co, to juz chyba przegiecie Polak potrafi zachowac sie na pogrzebie :O

dokładnie. Zgadzam się że miejsce zdecydowanie nieodpowiedznie,ale postanowiono że tam będą pochowani i co zrobić? Pogodzić się. Bo jak w dniu pogrzebu zaczniemy protestować to pomyślą że Polska to sami wariaci-najpierw płaczą że zginęła para prezydencka a za chwilę tłumnie protestują bo są "niegodni" by tam spoczywać :O

Gość a czy to tylko ten tam lazil
Chantalka, Ty potrafisz, ja potrafie, ci co tu pisza, potrafia ale ja nie uwazam, ze inni sa nie potrafia - wiem, ze sie pienia teraz, kiedy sytuacje probuja odwrocic, ale jak juz stana przed faktem nieodwolalnym...

...to będą chcieli światu pokazać jaka polska jest bezmyślna...moim zdaniem będą protesty, ale to tylko moje skromne zdanie...

Gość y97
popieram autora

Gość a co mi tam ....
Nie lubiłam Lecha i całego Pis Ale zgadzam się że to już nie czas i pora na takie sceny . Niepotrzebnie Dziwisz się godził . Podzielili Polskę :O

ale nikt z zagranicznych gosci nie zna polskiego :classic_cool: ,moga pomyslec że to wiwaty na ich czesc ewentualnie przy widocznych oznakach agresji zwalimy na w gruncie rzeczy nieistotny miejscowy spór dwóch sasiadek czy cos .. :O:O

Gość upssss
bedzie protest konkubin

Gość okafpowej
o czym wy mówicie? protesty mogą sobie na błoniach urządzić, bo okolice rynku będą obstawione - nikt tam narwańców nie wpuści.... a media beda skupiac sie na uroczystosci i gosciach a nie skandujacej grupce - ktora na pewno w tłumie zginie....

Gość ola-z-krakowa
szkoda tylko, że ci protestujący mieli by 100% -ową rację... pochowanie kaczyńskich na wawelu to kpina! kpina z ludzi, którzy zostali tam pochowani, kpina z całej polski!!! kaczyński niczym się nie zasłużył i taka jest prawda! to, że zginęli w takiej katastrofie to niczego nie zmienia!!! to tylko zagranie polityczne cudownego jarosława kaczyńskiego!!! chyba mu już żałoba po tragicznie zmarłym bracie i jego małżonce przeszła, bo gdyby nie to nie uważacie, że chciałby ich mieć blisko?! w warszawie?! kurde!!! wpienia mnie ta sytuacja! politycy źle zrobili, że "wszystko dla rodziny kaczyńskich"! bo jarosław to wykorzystał. nie widzicie tego ludzie?! to jest czysta kpina z polaków i z polski!!! skandal! ola, kraków

:D:D :classic_cool: ok od dzisiaj wszyscy kafeterianie z rana obowiazkowo ćwiczymy wymachy bioder i rąk tylko pamietajcie musimy sie mocno przyłożyc układ nie moze wygladac na spotaniczny i naturalny :classic_cool: nie może byc też zbyt szałowy, zeby nie przycimic własciwej wizyty naszych szanownych gosci :classic_cool: bo jeszce beda chcieli sie przyłączyc, i na pogrzeb nie dotrą 😭 😭 :classic_cool:

ja pierdole. No zadziwia mnie wasza tempota. A niech sobie mają rację! To pogrzeb, więc po prostu ze zwyczajnej ludzkiej godności i człowieczeństwa trzeba się jakoś zachować a nie protestowac. Co wy sobie ludziki myślicie, że wasze protesty coś zmienią? Skoro juz jest postanowione? Gówno prawda, przynosicie tylko wstyd krajowi!

a tak na powąznie mówiąc , to racja :O zawsze sie znajdzie ktos na kontra, yest jak yest :O postanowione, z góry o po co sie z tym spierać skoro i tak to nic nie zmieni, a przyniesie tylko moralne strarty w oczach innych naródów i tak nie wpływa to bezposrednio na Twoje zycie? wiec co Ci to za róznica? :O:O

np możemy, by ten taniec był bardziej symboliczny, do układu dodać np że każdy rozkłada ręce, udaje samolot , robi dwa kroki i pda na ziemie, wstaje i dalej w kółko to samo? co myślicie?

np możemy, by ten taniec był bardziej symboliczny, do układu dodać np że każdy rozkłada ręce, udaje samolot , robi dwa kroki i pada na ziemie, wstaje i dalej w kółko to samo? co myślicie?