Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Prozę Was, jak będą uroczystości w krakowie, tv igoście z całego świata to

Polecane posty

są różne protesty. nawet w żałobe które nie wzbudziły by takich kontrowersji i nie przynosiły wsydu na świiecie. np jakby warszawiacy protestowali "chcemy Lecha pochować w jego mieście", "nie zbaierajcie nam Go do Krakowa" itd. wtedy taki protest choć może też bezcelowy i nie na miejscu w żałobe to jednak byłby zupełnie inaczej odbierany. kto widzi różnice miedzy "nie zabierajcie nam Go" a "zabierzcie te zwłoki precz z wawela" w tych okolicznościach, ten wie o co mi chodzi.

zasłużył czy nie zasłużył teraz i tak już jest po sprawie ...a skoro tak jest to ludzie mimo wszytko powinni uszanować chociażby to że to pogrzeb ...zresztą tam będzie tyle policji i ochrony że nie dopuszczą do jakichkolwiek demonstracji ze względu na te delegacje z całego świata

nie bój się, znajdą sobie miejsce, żeby protestować, choćby w najdalszym zakątku Krk, i oczywiście znajdą się dziennikarze (zupełnie przypadkiem) żeby to pokazac w TV :O

Gość a co mi tam ....
Jarus Kaczorek juz zdecydował ze będzie kandydował - porażka :O

Gość poidjviporjhgiopaerj
podajcie mi linka do tematu w którym była podana lista ważnych osób które będą na pogrzenie pary.przewinął się wczoraj taki temat na kafe ale nie mogę znaleść.

Gość a co to a kto to
TUSK-owiaki wstydu nie mają to wyjdą :( :P