Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia123456

proszę o porade

Polecane posty

Gość Kasia123456

Dzisiaj pokłóciłam się z chłopakiem o to że od tygodnia pije, nie potrafił przedstawić mi odpowiednich argumentów więc uderzył mnie w twarz i wyszedł z domu. pytałam się dlaczego on tak dużo pije a on na to ze to nie moja sprawa i mam sie odpierdolic. prosze niech mi ktoś powie jak mam z nim rozmawiać bo ja nie wiem jak. Z mama nie mam co rozmawiac bo wiem jak zareagowałaby powiedziała by ze to moja sprawa i mam sama to zalatwic.

Gość tak uważam....
ty głupia cipo , po co z opyplusem i moczymordą jeszcze chcesz rozmawiać , nie ma to fajoskich chłopaków na świecie?

Gość Kasia123456
Ale musisz mi ubliżać ? ja tutaj nikomu nie ubliżam więc prosze nie wyzywaj mnie. Chciałm sie tyko spytac co mam robic w końcu jestem z nim 2 lata to troche czasu jest

Gość czatru
za samo uderzenie wystawilabym przed drzwi... smutne to... nie mial argumentow zostaw go nie jeest ciebie wart

Gość malenkabanka
powiedz że potrzebujecie czasu miałam podobną sytuację bo mój wpadł w nauk hazardowy, powiedziała mu w prost że ma problem a on: ty jesteś jedynym moim problemem przy jego mamie tak powiedział do mnie daliśmy sobie czas ok 2, 3 tyg i sam chciał wrócić