Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwielbiam pomaranczowy

soki Marwit - jednodniowe

Polecane posty

No, ba, a też , a zwłaszcza ze swojej marchwi i dodoac jabłuszko

Gość dysortograf:)
Pijcie soczki marwitowe bo jak przestaniecie to ci biedni kierowcy co je po nocach wożą zostaną bez pracy .Niedość że nażekają że mało płacą a paliwo drogie to jeszcze obciążają kieowców sokami które sie nie sprzedały .PARANOJA !!!!

Gość arekk
ktoś napisał, że "Sok marwit marchwiowy jest dosladzany oczym producent nie raczyl poinformowac na etykecie, takze kupujecie za 250zl dosladzany, rozwodniony sok z najgorszego sortu marchewek..." dosładzany ? ależ tak oczywiście, zarówno cymes jak i marwit marchwiowe są w smaku gorzkie, kiedyś zrobiłem sobie też samemu sok marchwiowy i również był gorzki i nie różnił się smakiem od marwitów czy cymesów marchwiowych

Gość na pewno dużo zdrowsze
niż coca cola

Gość unnamed artist
Gość fon
soki MARWIT - PYCHOTKA!!!!!!!!!!!!!1 NIE MA NIC LEPSZEGO MARCHEW, POMARAŃCZ, ANANAS:D MNIAM!! SAMO ZDROWIE

Gość Cymes lepszy,
.

Gość gość
Witam. Ja kocham soki warzywne i owocowe. Kupuje sporadycznie gotowe. Sama mam wyciskarke -nie sokowirowke! Polecam wszystkim zakup wyciskarki. Spory koszt ale soki maja zupełnie inne walory smakowe i odzywcze. Co do jakosci warzyw hm....przemilczam ten temat. Wszyscy wiemy jak jest. Pozdrawiam. Anka

Gość JA TO JA JA JAA
TO JEST OCHYDNEEE A NIBY TAKIE ZDROWE

Gość Pawelczeke
Każdemu inaczej smakują, jak nie jesteś przyzwyczajony do soków. To smak kartonowych soczków będzie dla ciebie o wiele smaczniejszy. Ja próbowałem kiedyś soków z huroma, no i muszę powiedzieć, że smak jest o niebo lepszy od soków kartonowych. Sam się zastanawiam czy nie kupić czegoś takiego http://fotoo.pl//out.php?i=1006861_hurom.jpeg Cena jest spora, no ale za coś się płaci.

Gość gość44
No dobra, a co ze skłądem i tym co najważniejsze beta-karotenem. A zwykły Kubuś jest zły? Jaki inny z marchwią smakuje i jst robiony dobrze, może być pasteryzowany?

Gość gość
fuuuj kupiłam sok buraczano - jabłkowy (często go kupuję) niestety trafił się ZEPSUTY... smakował jak gazowany i sfermentowany. Ciekawe czy często się to zdarza...

Gość gość
Ja nie ufam tym "1dniowym" sokom. Nie dość że nie mam pewności czy to jest na pewno świerze i czy w ogóle jaki jest proces produkcji. Zdecydowanie wolę sobie kupić świerze warzywa i owoce i przepuścić przez mojego huroma. Szybko czysto i o ile zdrowiej ;)

Gość gość
Moim zdaniem pryw wiodą nawozy i to za taka kase. Szkoda.

Gość ptasiu
Czy sok pomarańczowy jest faktycznie zrobiony nie z koncentratu tak jak jest napisane na ulotce ?? Bo myślę że to jedna wielka bujda !!

Gość gość
Taa, mają niby kontrolę nad tymi 'zdrowymi' marchewkami. .Nawet nie wiecie ile chemii stosuje się do ich uprawy, a to czym ta uprawa jest podlewana..., Boże widzisz, a nie grzmisz

Gość strazok z OSP
Nie za specjalne w smaku. Szału nie ma.

Gość gośćlurba
ja jednak czytam skład i patrzę dokładnie co tam mają takie soki jednodniowe mają w składzie ile witamin itd. I jakoś mnie odrzuciło od nich. Z kolei zamawiam sobie soki wyciskane metodą cold press na detoks, skład mają super, same witaminy, zero chemii. Po takich kilku sokach dziennie nie czuję głodu, cera ładna jest promienna. Te soki znalazałam na stronie nuja.pl i jak na razie to wg mnie najlepsze soki na detoks.

Gość Ede

I oczywiście nikt nie widzi, że twój post to chamska reklama 😛 to juz lepiej kupić sobie wyciskarkę wolnoobrotową i samemu decydować z czego będzie sok.

Ja lubię soki z marwitu, szczególnie te z burakiem.