Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astryd.aa

4 dzien na antybiotykach i zero poprawy, isc znow do lekarza???

Polecane posty

Gość astryd.aa

moja 1,5 roczna corka od poniedzialku bierze antybiotyki. dzis jest czwarty dzien i nie ma zadnej poprawy. ma taki kaszel, ze czasem az wymiotuje. pierwszy raz jest az tak chora i dlatego nie wiem jak takie leczenie wyglada? czy po 4 dniach powinna juz byc poprawa?mam isc do lekarza po zmiane antybiotyku czy czekac jeszcze?

Gość ej powiedz
jaki to antybiotyk?

Gość astryd.aa
hiconcil

Gość ej powiedz
Pytam, bo gdy moja brala ceclor to efekty byly zauwazalne dopiero po 5 dniach. Pozniej sie dowiedzialam, ze to bardzo slaby antybiotyk. O hiconcilu nic mi nie wiadomo. Moze zadzwon najpierw i powiedz co i jak. Moja tez juz 1,5tyg zagilona chodzi. Ale obylo sie bez antybiotyku.

Gość astryd.aa
caly problem wynika z mojej niewiedzy. moja corka pierwszy raz jest tak chora, ze konieczne byly antybiotyki. nie bardzo wiem po ilu dniach powinna byc jakas poprawa. martwi mnie to, ze po jutrze weekend i w tedy juz mnie zaden lekarz nie przyjmie. dlatego nie wiem czy jutro sie wybrac.

Gość kropoteczka
a może twója córka ma jakąś wirusową chorobę, wtedy jej antybiotyki nei pomogą. jeżeli nie widzisz poprawy to idź do lekarza, a żeby mieć pewność czy antybiotyki są rzeczywiście potrzebne poproś lekarza żeby zrobił test Quickvue Strep A, trwa parę minut i sprawdza własnie czy choróbsko bakteryjne czy nie. będziesz miała pewność, że leczysz dziecko tak jak trzeba.

Gość moja tez jest
chora, bierze ceclor od poniedzialku, jedyna poprawa jest brak goraczki, czekam do jutra , kiedys dowiedzialam sie ze poprawa jest widoczna najszybciej w 4 dobie

Ja bym poszla do lekarza..... nie wszystkie antybiotyki na wszystkich dzialaja jednakowo. Tez mialam taki przypadek z synem, antybiotyk po prostu nie zadzialal, poszlismy do lekarza, dostal inny i po dwoch dniach bylo o niebo lepiej...:) Lakarka tlumaczyla, ze dostal antybiotyk ,ktory dziala tylko na niektore szczepy bakterii i widocznie syn mial inny, po drugim choroba przeszla szybciutko.