Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperkaaaaaaaa

Dobry seks czy przyjazna dusza????

Polecane posty

Gość desperkaaaaaaaa

Jesli stanely byscie przed wyborem faceta, ktory jest swietny w lozku, ale w zyciu codziennym nie bardzo sie dogadujecie, a drugim ktory w lozku jest bardzo kiepski, ale macie mnostwo wspolnych tematow... co byscie wybraly???

Gość Gorka88
Tego co jest kiepski w lozku i ma sie z nim duzo tematow.....wkoncu dobrego seksu moze sie nauczyc, no nie?! ;) Oczywiscie jesli bedzie mial dobra nauczycielke....w kazdym facecie mozna obudzic demona seksu :)

Gość desperkaaaaaaaa
Przyznaje Ci racje. Tez to w ten sposob odbieram, ale przez to, ze on jest taki "sztywny" to strasznie sie przy nim krepuje ;p

Gość desperkaaaaaaaa
Lubie sobie pofantazjowac z moim partnerem, a nie chce, zeby mnie odebral za jakas erotomanke :p

Gość Gorka88
Moze jeszcze sie troche Ciebie wstydzi i dlatego :) Ale ty sie nie mzoesz krepowac jesli on jest sztywny bo nic nie wyjdzie, musisz byc rozluzniona i on tez. Obudz w sobie dzika kotke! :P

Gość Gorka88
E tam bzdury gadasz! Moj facet uwielbia jak 'szaleje w lozku'. Nawet zaczal na mnie wolac demon seksu :P hahaha ale nie pomysl zebym ja jakas ostra byla tylko tak po prostu :P

Gość desperkaaaaaaaa
Nooo tylko co poradzic na to, zeby tak szybko nie konczyl.. :/ bo takto nie mam zbyt wielkiego pola do popisu :p

Gość moze sa za male
moze poczekaj na innego

Kobietom chodzi wyłącznie o seks, więc jestem zszokowany że w ogóle patrzysz na cokolwiek innego. Na 100% będziesz go zdradzać jak wszystkie.

Gość desperkaaaaaaaa
Uwazam, ze seks jest wazny w zwiazku, ale nie najwazniejszy... Dobry seks to jakies 60% udanego zwiazku, ale partner moze nadrobic reszte swoja osobowoscia... i jesli bedzie pomiedzy nami jakies uczucie to napewno go nie zdradze. Skad takie podejscie u Ciebie???

''Uwazam, ze seks jest wazny w zwiazku, ale nie najwazniejszy... Dobry seks to jakies 60% udanego zwiazku'' Sama sobie zaprzeczasz. Jesteś debilką? To było pytanie retoryczne.

Gość desperkaaaaaaaa
A czy Ty jestes kretynem???? "... ale partner moze nadrobic reszte swoja osobowoscia... i jesli bedzie pomiedzy nami jakies uczucie to napewno go nie zdradze" Czytaj nastepnym razem do konca...

Gość agnieszka taka
Autorko ja pierdolę jaka ty jestes tępa. Kurwa ty jestes glupia jak but . Twoje IQ = 0