Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość breinekolo

Mam żal, ze nie moge nosić sukienek bo nie mam biustu a mam 26 lat..

Polecane posty

Gość breinekolo

Nie mam biustu, musze nosic push upy bo roznica miedzy obwodem pod biustem a w bioscie to zaledwie 4 cm. Mam 26 lat i jest mi bardzo smutno ze w lato nie moge ubrac zadnego topu ani sukienki..

Gość ogladam ten film setny raz
to w czym chodzisz??? noc takie z malym dekoldem, z falbanami na biuscie i marszczeniami.

Gość breinekolo
Ale ona cos ma, a ja nic nie mam..

Gość breinekolo
Nie musisz wierzyc..

Gość noddiiieeeee
Wiesz.. na pewno sa fasony ktore beda pasowac ci,..

Gość sarina123
Ja przed ciążą miałam miseczkę A albo mniejsze B push up. Kiedy urodziłam synka miałam piękne, duuuże (jak dla mnie :) piersi ale po skończeniu karmienia jest masakra! Nie dość, że są mniejsze to jeszcze znacznie mniej jędrne.... :( Miałam jednak przez kilka miesięcy satysfakcje kupowania normalnych staników, różnych modelów i cieszyłam się tym jak dziecko (kiedy karmiłam). Niestety teraz tylko wspomnienia mi pozostały i staniki w szafie których już nigdy więcej nie ubiorę :(

Gość fddfsfdsdf
Widzialyscie moje zdjecie ? Ona wcale nie ma biustu a podoba sie milionom mezczyzn i wcale nie narzeka.

Gość sarina123
a kim ona jest?

Gość sarina123
Kwas hialuronowy daje fantastyczne efekty i natychmiastowe. Tylko skąd co 2 lata wziąć 12 tysiaków na uzupełnianie :( Powinny być jakieś dotacje rządowe dla tych nieszczęśliwie bardzo mało biuściastych na takie zabiegi :p

:( mnie to niesatysfakcjonuje :( nadal sie czuje wyrzutym wyplutym głebkiem niedooyebanych genów :( 😭 pocieszajac autorke ,wina cycków jest w tym znaczaco minimalna, powyzsze podsumowanie powoduje reszta mojego ciało w tym twarzy na miejscu numberłan

aa włąsnie kwas hialutornowy przedwczesna reklama, widziałas zdjecia lasek po tym zabiegu ? nie dośc że minimalna róznica, to potem niecałkowita wchłanialnosc tego preperatu i skłonnosc do tworzenia sie jakis guzów:O

Gość swoista ocztsicis
Pokaz:S:DS:

Gość sarina123
widziałam jak robili wstrzyknięcia kwasu hial. w tych przemianach dzień dobry tvn. Wyglądało zachęcająco ale faktycznie nie wiem jak jest z ewentualnymi powikłaniami.... ale nie mogę się zgodzić, że różnica po zabiegu jest minimalna, oj nie :) To jest zabieg zalecany przy małych i bardzo małych piersiach i efekt jest naprawdę widoczny! Dla mnie powiększenie o 1 rozmiar jest jak najbardziej satysfakcjonujący.

Gość ...1
no właśnie, jak to jest z tym kawasem? Może są tu laski które to mają?

Gość ...1
a, to chyba na inny topik trzeba :)

Oczywiście ,że powinnaś nosić sukienki:) i topy latem :P to nic ,że masz małe piersi. Na pewno masz za to ładną figurę co godne jest podkreślenia :) a kobieta nie wygląda w niczym tak ładnie jak w sukienkach:) Pomyśl ,że są plusy bluzki ładniej leżą na Tobie i nic Ci nie skacze nie potrzebnie . Słońce nie dołuj się jedna ma krzywe nogi inna wielki nos a inna mniejszy biust:) Ty nie jesteś w złej sytuacji możesz podkreślać to co jest w Tobie ładne a mały biust ma wielu wielbicieli:)

Gość inkkkkkkkka
a głupota:) tez mam małe ccyki,sa biustonosze powiększające znacznie piersi,wygodne,są czasami wkładki,w sukienkach chodze,mam 70 b

Oczywiście ,że powinnaś nosić sukienki:) i topy latem :P to nic ,że masz małe piersi. Na pewno masz za to ładną figurę co godne jest podkreślenia :) a kobieta nie wygląda w niczym tak ładnie jak w sukienkach:) Pomyśl ,że są plusy bluzki ładniej leżą na Tobie i nic Ci nie skacze nie potrzebnie . Słońce nie dołuj się jedna ma krzywe nogi inna wielki nos a inna mniejszy biust:) Ty nie jesteś w złej sytuacji możesz podkreślać to co jest w Tobie ładne a mały biust ma wielu wielbicieli:)

Gość breinekolo
Dzieki.. Ale ja naprawde nic nie mam. Wygladam jak chlop bez sgtanika push upa.. Sama nie moge patrzyc na siebie kiedy stoje gola. Wstydze sie nawet kiedy musze sie rozebrac u lekarza..

Gość fukam na psy
kate hudson właśnie ma dobrze dobraną sukienkę i Ty tez noś takie dekolty