Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość breinekolo

Mam żal, ze nie moge nosić sukienek bo nie mam biustu a mam 26 lat..

Polecane posty

Gość hmmmmm a
ja mam 70A a nosze co chce, wiec nie panikuj

Gość eway.
a ja nienawidze moich piersi miseczka C. wolalabym miec B albo nawet A ... przez piersi wygladam duzo grubiej buuu

Gość fukam na psy
Pociesz się że wiele kobiet ma mały biust i olej to:-)

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://boovca.blox.pl/resource/manual.jpg&imgrefurl=http://boovca.blox.pl/2009/01/Maly-biust-porady.html&h=467&w=520&sz=208&tbnid=wv6Y22TNxzX43M:&tbnh=118&tbnw=131&prev=/images%3Fq%3Dbardzo%2Bma%25C5%2582y%2Bbiust&usg=__EckU-VJiczyghuFd7_sYrBQt_Cs=&ei=0FLHS_-1JpTc-QaazuDyCg&sa=X&oi=image_result&resnum=6&ct=image&ved=0CBUQ9QEwBQ jaki długi link :D ale zerknij na tą stronę :) tam są rady dobre dla Ciebie:)

Wcale nie taki długi ten mój link :o :D a wydawał się po wklejeniu długi:D cóż nie ważne ale zaglądnij kochana :) myślę ,że w takich sukienkach wyglądała nie martwiąc się ,że Twój biust zle wygląda:)

Gość breinekolo
Ale ja nie wyjde bez stanika z gabkami w lato.. BO jestem plaska jak deska. Ludzie zrozumcie to!

Gość Wkurzona złotowłosa
A ja mam żal, bo mam cycki, ale też nie mogę nosić sukienek, bo mam ohydne grube nogi. I nie dość, że grube, to jeszcze krzywe. I kto ma gorzej? A zaznaczam, że cycki są takie sobie.

męska pomarańcza - lepiej:) ale czy ktoś tu powiedział ,że masz nie nakładać stanika z gąbkami?? dziewczyna na zdjęciu w tej sukience biało granatowej wygląda świetnie a sukienka jest zabudowana spokojnie mogła byś ubrać stanik taki w jakim czujesz sie najlepiej to samo tyczy się kroju sukienki który polecają niżej w tym linku:)

Gość breinekolo
Czarna porzeczka masz racje. W ogole to z checia bym sobie z Toba porozmawiala na gadu bo wydajesz mi sie bardzo fajna osoba której mozna sie wyzalic i potrafisz doradzac.. Jezeli chodzi o te Pania- tak swietnie wyglada, tylko w lato kiedy jest upał to taka sukienka nie pasuje..za "gruba". W lato nosi sie wszystko na ramiaczkach albo bez.. I w tym problem jest.,.

breinekolo - dziękuję za miłe słowa :) chętnie dała bym Ci moje gg ale ja bardzo rzadko na nim siedzę :) częściej można mnie tu zobaczyć więc myślę ,że tu możemy pogadać ewentualnie mail:) a ja zawszę chętnie służę radą:) masz racje ,że w południe latem było by w niej za ciepło ale na wieczór jak znalazł:)

Gość breinekolo
Dziekuje Czarna porzeczko:) Mam jeszcze pytanie.. czy ktoś zna firme która robi dobre biustonosze z gabkami dobrymi? Szczerze mowiac, kupuje staniki na targu bo tylko tam znajduje staniki z gabka która ma 2 cm grubosci i w miare wyglada moj biust w tym.. Natomiast te drogie firmy typu triumph i inne, owszem maja poduszeczki ale biust wyglada tak tragicznie ze szkoda gadac.. Nie ma porownania. Staniki z targu o wiele lepiej wygladaja i powoduja ze biust wydaje sie na B, a mierzac lepszych firm staniczki z gabkami wciaz myglada to na A, mimo ze sa gabeczki. Tragedia ogolnie.. Minus tylko taki ze ja mam obwod pod biustem 70 , a na targu wszystkie 70B maja mala miseczke strasznie, ze fiszbina zachodzi mi na piers.. wiec musze bvrac 75B.. ale z czasem strasznie luzne sa te staniki i mam je bardzo krotko..:(

Gość breinekolo
Co do tych piansek, wkladek.. Chyba nie chcialabym nosis w staniku czegos co wyglada na proteze.. Wole jednak cos wszytego do stanika.. Bo jakby takie cos mi wypadlo .. to tragedia ..

Gość fukam na psy
No właśnie wszystkie staniki mają takie cienkie wkładki które nie wypychaja biustu do góry, dlatego wkleiłam link( wyżej) z wkładkami silikonowymi oraz takimi nadmuchiwanymi

Gość fukam na psy
ale tam są różne wkładki, takie do kieszonki stanika, nie musisz od razu kupować takich na całego cycka:-). A z pianki zawsze się uklepią i cienkie robią.

Gość fukam na psy
ja mam żelowe

Gość breinekolo
Fukam na psy- a jak nosisz to? To znaczy kupujesz gladki stanik i wkładasz to do stanika? Jaki stanik wtedy trzeba kupic?Prosze o odpowiedz.I czy nie odparzaja cie takie zelowe wkładki? Nie wycieka to?

Gość hmmmmm a
ja mam 70A a zawsze kupuje staniki w H&M 75A ( takie z wkladka ) tylko te na mnie leza nie musze nawet mierzyc tych z targu nie mierzylam ;)

Gość fukam na psy
stanik mam gładki bo triumph niestety tylko gładkie ma takie super powiększające i do kieszonki wkładam silikonowe lub żelowe wkładki. Silikon jest taki galaretkowaty więc nie wycieka.

Gość breinekolo
Fukam na psy i mocno ci to powieksza biust? Mozesz powiedziec który dokladnie stanik kupujesz Triumpha?

Gość breinekolo
do hmmmm: mi te w Hand Mie staniki wydaja sie bardzo male -i malo powiekszaja tak mi sie zdaje, ze raczej dobre dla nastolatek malych jakis..

Gość fukam na psy
Ja tez zawsze większy biorę stanik miss triumph chyba się nazywa. Musisz mieć taki ze skośnymi miseczkami żeby sie taki rowek zrobił między piersiami:-)

Gość fukam na psy
Myślę że wydaje się że mam wtedy zamiast b rozmiar c :-)

Gość breinekolo
Fukam na psy dzieki:)

Gość fukam na psy
nie mogę znaleźć w necie jak dokładnie się nazywa, jak wrócę do domu to zajrzę do szafy i zobaczę jaki model jest na metce:-)