Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holocyan

przyjaciolki mnie wystawily

Polecane posty

Gość holocyan

od niedz mialam spore problemy zdrowotne (krwotok), ciagle bylam praktycznie na pogotowiu. wczoraj dwie przyjaciolki obiecaly ze przyjda od razu po szkole. no to ze szkoly do mnie jest ok 30min, minely 2h po skonczeniu zajec, pisze wiec do jednej kiedy beda, a ta ze nie da rady i czy moze jutro. druga w ogole mi nic nie odpisala. ja specjalnie na nie czekalam, 'wygonilam' chlopaka ode mnie, zrobilam obiad i posprzatalam, a te mnie olaly... jest mi okropnie smutno...

Gość to jak
mialas sile posprzatac i ugotowac obiad to juz ci lepiej to sie umowcie na miescie

Gość a najlepiej to
zjedz ten obiad i wyl tel

Gość kur .wamac
:D :D

Gość stanowcza i rozważna
To są tzw. pseudoprzyjacióli. pamiętaj nie ma przyjaźni dwóch kobiet. Nigdy. To tylko pozory.

Gość holocyan
tak juz sie dobrze czuje, mam zwolnienie do polowy przyszlego tygodnia, ale moze juz jutro pojde do szkoly nie chodzi ze one nie chcialy przyjsc do mnei tylko ze mnie olaly bo nawet tego mi nie napisaly...

postąpiły bardzo nie ładnie kultura wymaga powiadomić osobę czekającą na umówione spotkanie o tym że się na nim nie będzie skoro to Twoje przyjaciółki w co wątpię to powiedz im o tym wprost że sprawiły Ci przykrość