Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beata.bigos

Lęk przed lataniem...

Polecane posty

hej. Mam problem..;] Potwornie boję się latać samolotem...Mam za niedługo lecieć do Anglii.. Nie wiem co zrobić..;(

Gość darka1755
idź pieszo, kretynko :D

Gość darka1755
ja tez sie boje i nie latam, wole zginac w aucie niz w salomocie gdzie zostanie ze mnie miazga, jak samolot spada w czasie lotu to nawet szczatkow nie sa w stanie pozbierac!i ta pewnosc ze za chwile na pewno umrzesz, w aucie nie ma tego czekania na smierc, wypadek i juz i jest szansa na przezycie a w samolocie nie ma, ja wogole mam lęk wysokosci poza tym

Gość darka1755
to wczesniej to ktos sie podszyl

Gość dla mnie to jasne
a ile wypadków już przeżyłaś, że tak dokładnie o tym wiesz? bo z doświadczenia mogą powiedzieć, że dachowanie samochodu trwa około 3 godziny. bardzo długie godziny. a czekanie aż ktoś się odezwie przeciąga się w lata

Gość tez sie boje latac
pierwszy lot wspominam okropnie, potem bylo lepiej ale lek wciaz pozostal. Teraz tez mnie czeka podroz samolotem i mam nadzieje ze mimo strachu jakos to bedzie. A samochodem nie wszedzie da sie dojechac:P

Gość dla mnie to jasne
*mogę

Gość behemłucik
to popatrz na innych lecących i na pewno zrobi się lepiej :D prędzej zginiesz na pasach niż ...

Gość tez sie boje latac
to z tymi zatkanymi uszami to nie regula. ja bardziej np. odczuwam start niz ladowanie, z kolei moja kolezanka przy ladowaniu zle sie czuje, ale znam osoby ktore nic nie odczuwaja.

Gość behemłucik
zmiana ciśnienia jak w windzie na pałac kultury :D

Gość biedronka89
do beata.bigos Ja też w maju już jadę do Angli i też mam stracha ze względu na tą katastrofe....mimo że raz już leciałam. ale i tak się boje....tak to prawda, że uszy się zatykają, ale fajne uczucie jest jak samolot ląduje i wznosi się..:)pozdrawiam