Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chcę być kobietą

Nienawidzę być kobietą... Chyba tylko zmiana płci mogłaby pomóc.

Polecane posty

Nie jestem trans, lecz przeklinam siebie, że jestem kobietą. Przez całe życie jestem otaczana przez jakiś popapranych zboczeńców. Nienawidzę kiedy jestem odbierana jako obiekt seksualny, a to się dzieje pewnie przez cały czas. Jeszcze trochę to nawet nie będę się czuła przez to jak człowiek. Jeszcze te miesiączki od których się wykańczam, i nic nie można na to poradzić. W przypływach bólu, myślę nawet o przedawkowaniu leków. Niedługo pewnie się tak stanie :O Najlepszym wyjściem byłaby zmiana płci...

Gość eee tam a ja się cieszę że
jestem kobietą, nawet z tymi wszystkimi miesiączkami i porodami. Faceci są obleśni i coś im dynda ciągle między nogami i mają jaja :classic_cool:

Gość kancie ale nie zwalisz
sobie konia :classic_cool:

a ja nie mogę tego znieść, że jestem kim jestem :O Niedługo będę chyba na poważnie rozważać zmianę płci...

Gość być kobietą, być kobietą
A ja kiedyś byłam mężczyzną i teraz jest :classic_cool:

Gość odczynnik psi
Ja też nie chcę byś był kobietą, Janek :classic_cool:

Ja okres jeszcze jakoś zniosę, ale nie mogę żyć razem z tymi zboczeńcami :O Są wszędzie :O Nawet mam sąsiada, który jest gwałcicielem. Nienawidzę tego jak się na mnie gapi. Rzygać mi się chce jak go widzę. Boję się , i nienawidzę tego, że muszę żyć w strachu. Gdybym była facetem, to nie musiałabym się tym przejmować...

No przynajmniej jedna mądra i wie że baby sa głupie. Autorko przyznaj że chcesz być facetam dlatego że: jesteśmy mądrzy, inteligentni, wrażliwi, silni, wierni, pracowici, zaradni, honorowi, itd.

Gość odczynnik psi
Arek wie co mówi :classic_cool:🖐️

męska pomarańcza >> gdybyś był kobietą, to byś się przekonał, że jest ich pełno :O

U nas w okolicy jest tylko jeden gwałciciel ale on ma coś z głową nie tak i jeden ekshibicjonista. Faceci czasem nie potrafią się wyrazić , bo nie uwierzę że masz w bloku 5 gwałcicieli po jednym na klatę ;)

No nie mam na szczęście 5 gwałcicieli w sąsiedztwie :) Lecz ten jeden popapraniec jest wystarczająco uciążliwy. On również ma coś z głową nie tak, i dlatego jest przez cały czas na wolności. Mimo to, gdziekolwiek się znajdę to przez cały czas się na takich natykam :O Nie musi być to akurat gwałciciel, ale pełno jest różnorakich zboczeńców :O

Klitajmestra>> gdzie mieszkasz? Chętnie się przeniosę tam gdzie niema zboków :)

Ojej, a ile jest zboczonych, niewyżytych bab! Daj spokój. Fakt, na kobietę czyha więcej niebezpieczeństw. Ale nie każdy facet patrzy na nas jak na sztuki mięsa!

"Takich czekających na męski tyłek też jest sporo ,wiec co za roznica czy jestes facetem czy kobieta ..." Jeszcze się nie spotkałam z takim przypadkiem... Tzn. chyba tylko raz, o ile nie były to tylko plotki i wyolbrzymienia. Mimo to nie ukrywajmy, że takich dręczycieli kobiet jest nieporównywalnie więcej.

Gość nic bardziej mylnego
Każda kobieta patrzy na faceta jak na robota z kutasem. Wiec mi nie pisz glupot ze faceci są zboczeńcami bo jest całkowice odwrotnie. To natrętnych babsztyli jest 10 razy więcej.

"Ale nie każdy facet patrzy na nas jak na sztuki mięsa!" Już w to nie wierzę :(

Gość nic bardziej mylnego
Jeżeli mężczyźni zgłaszaliby gwałty i próby zgwalcenia to 50% kobiet siedziałoby w więzieniach.

Ja nie mam dużych cycków i tyłka. A mój mąż mnie zechciał! Chociaż mógł mieć dużo piękniejsze ode mnie! Normalne, ze przy pierwszym kontakcie to wygląd się liczy, ale później ma on już mniejsze znacznie! Kant dupy ---- a co porabiasz w Szczecinie? I gdzie tu są jacyś nożownicy?

"Bo faceci o tym nie mówią ,ale tez jest sporo ofiar..Jakos nie znam faceta ,który by sie przyznał ,ze go zgwałcili." Mimo to, zazwyczaj jest tak, że jeżeli jest w naszym środowisku osoba, która ma jakieś zboczone upodobania, to zazwyczaj wie o tym prawie całe otoczenie. I z tego co napisałam, to w życiu spotkałam się tylko z jednym przypadkiem gdzie taki zboczeniec upodobał sobie facetów (o ile to nie były tylko plotki) Reszta skupiała się na dziewczynach :O

Gość odczynnik psi
Nie trzeba miec dużych cycków by się nimi bawic. Ba, nie trzeba ich miec wcale, wystarczy ze ma się suty do....kręcenia :classic_cool: