Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odkrylam romans"idealnej"mamy

odkrylam romans"idealnej"mamy

Polecane posty

Gość odkrylam romans"idealnej"mamy

moja mama bardzo dba o opinie publiczna, az do przesady. caly czas mowi co kto powie, porownuje mnie do innych itd itp. obejmuje kierownicze stanowisko w gminie. nie wolno mi wracac pozno, ani sie przechodzic po domu- wszystko pod jej dyktando. chodzimy wszyscy do kosciola, nie wolno sie spozniac - bo co ludzie powiedza..... zyje pod jej presja. A DZIS????? zapomniala wziac telefon do pracy. ostatnio (kilka miesiecy) podejrzanie go pilnuje. otworzylam skrzynke odbiorcza. smsy od osoby ktora byla zapisana literka S. ich tresc jednoznacznie wskazywalo na to ze mama ma kochanka. jestem w szoku. nie wiem jak sie teraz zachowywac. czy jej powiedziec ze wiem. to olbrzymi ciezar. nie wiem czy wytrzymam jak kolejny raz bedzie mi wypominac ze nie robie czegos idealnie.......... wolalabym nie wiedziec...co robic:(

Gość chodz pod koc na jedna noc
co robic? nie wpierdalaj sie powiedz jej ze miło ze kogos ma i ze zyczysz jej szczescia zobaczysz jak jej mina zrzednie....

Gość no wlasnie tacy
"idealni" sa najgorsi :(

Gość odkrylam romans
teraz to nie moge na nia patrzec.....

Gość odkrylam romans
tak sobie mysle, ze bardziej mnie boli to ze caly czas udawala swieta i pouczala mnie i innych jak trzeba sie zachowywac niz sama zdrada. nie rozumiem jak mozna byc tak falszywym.

Gość Olef67
Powiedz tacie, biedny facet :( To smutne ze baby tak moga :(

Gość fsdghdjdghjdghmbndty
Kitajmestra dobrze prawi. Wykorzystaj sytuacje :-P

Gość odkrylam romans
przeciez to rodzina, nie moge tak robic. mam sie znizac do takiego poziomu ktory ona reprezentuje, jakies gierki udawania itd. nic jej nie powiedzialam ale czuje zal, tak jakby byla juz obca osoba dla mnie. ojciec jest na delegacji, przyjezdza raz na dwa tyg. do domu.

Gość po pierwsze skoro
idealna mama kogoś ma to nie masz pewności czy idealny tata też nie , a po drugie ja bym powiedziała przy następnym kazaniu że ludzie mówią to i owo na jej temat , domyślam się że nie mieszkasz w jakiejś strasznie dużej aglomeracji a ludzie ślepi nie są

Gość vxvxvcvx
moja ciotka ktora dbala o to co ludzie powiedza, chodzila do kosciola CODZIENNIE.. usmiercila swoja matke, zaglodzila ja na smierc..matka miala wylew nie dala rady nic zrobic a ona zapominala ja karmic..nie nawidze takich ludzi..

Gość a może najpierw
może najpierw poszperaj w telefonie tatusia, jak już wróci z tej "delegacji", nigdy nie wiadomo co tam znajdziesz :o wieszasz psy na matce - ona stara się was nauczyć mądrego i dobrego zycia - co ma ci mówić? dawaj dupy komu popadnie i wracaj pijana nad ranem?? wiadomo, że dba o opinię, ale zycie sie róznie układa, nie wiesz jaka to sytuacja, nie znasz przyczyn, nie oceniaj zanim nie poznasz wszystkiego może tój ojcie tez ma dużo za uszami, może ma dziecko na boku, może zdradzał mame regularnie i żyją "obok siebie" od lat tworząc rodzinę "dla was"? a może teraz mama się zakochała i walczy o swoje szczęście? nic nei wiesz, dziewczyno, rodzice maja swoję dorosłe życie, dzieci o nim nic nie wiedzą, nie wydawaj opinii o czymś o czym nie masz pojęcia... częśto się ludzie rozwodzą, a dzieci są w szoku bo nic nie widziały, bo tata był taki fajny a mama taka miła - a oni sie kłócili w nocy, nie przy dzieciach, mama płakała i chodziła do psychologa, a jak dzieci szły spac to ojciec szedł na dziwki..ile jest takich historii? mnóstwo!!