Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MilkaEmilka2525

Co sie stało z moją dziewczyną:(?

Polecane posty

Gość MilkaEmilka2525

Witajcie,mam pewien problem.Jestes ze swoją Dziewczyną juz 3 lata,jak sie poznałysmy była zadbana,to co sie z Nią teraz stało jest straszne wrecz:(Przytyła 20 kg,przestała wogole dbac o siebie,nie chce Jej sie nawet umyc głowy czy tez wydepilowac.Chodzi w powyciaganych ciuchach.Rozmawialam z Nią o tym a ona powiedziała,ze skoro tyle czasu jestesmy razem to juz wyglad wazny nie jest:(Oczywiscie wyglad nie jest najwazniejszy ale Jej sie czasami nawet wykapac nie chce:((

Gość MilkaEmilka2525
odpisze ktoś?

Gość codziennie codziennie
W małżeństwie to normalka, ale nie wiem jak to u Was z tym...

Gość ooozzz
no poprostu poczula sie bardzo swobodnie przy Tobie. Jesli bardzo Ci to przeszkadza to powiedz jej to delikatnie. Poprzypominaj jak kiedys ladnie wygladala to moze sama bedzie chciala wrocic do tego

Gość MilkaEmilka2525
Nie patrze tylko na wygląd ale jest mi naprawde dziwnie jak tak sie dzieje.Dbam o siebie,staram sie zeby sie Jej podobac a Ona juz mysl,ze jak Ją kocham to nie musi o siebie dbac

Gość zle czytaszzz
rozumiem dresy itp no ale 20kg to troche jest 1/10 :p

Gość MilkaEmilka2525
Mówiłam Jej delikatnie,kupowałam nam karnety na basem, ale Ona swoj oddała koledze bo mowiła,ze Jej sie nie chce tam chodzic

Oj, nie sprowadzaj wszystkiego do swojej osoby! Może ona ma jakiś problem i akurat dbanie o siebie nie jest dla niej teraz najważniejsze! Tez kiedyś miałam takie etap w życiu. Miałam depresję i też się ona u mnie tak objawiała!

Gość Gabrysia1980
Wrzuc ja do wany i wyszoruj brudasa! :P

Rzuć JĄ dla INNEJ ---> zadbanej i po kłopocie 🖐️

Gość MilkaEmilka2525
Juz sama nie wiem jakie mogą byc powody tego,ze o siebie nie dba.Nie chodzi mi zeby latała co tydzien do kosmetyczki ale Jej sie nie chce zafarbowac włosów(a ma odrosty)potrafi wyjsc w spodnicy i niewydepilowac nóg

Gość MilkaEmilka2525
Ona twierdzi,ze juz nie musi dbac o siebie,no bo ją kocham wiec po co

Gość zle czytaszzz
jak ty nie potrafisz zrobic ze swoja baba prządku to my tym bardziej ci nie pomożemy jak mi cos w facecie nie pasuje to to zmieniam 🖐️

Gość MilkaEmilka2525
Tak jestesmy les:)

oj ja bym ją gnała do dbania o siebie zagroziła jej że odejdę jak bedzie nadal się tak zapuszczac . za pewna chyba sie zrobiła skoro juz olewa swój wygląd weź może ja na spacer gdzie jest pełno pieknych kobiet może sie zawstydzi i sie w końcu wezmie za siebie

Gość Olef67
Zaproponuj jej ze mozesz jej wydepilowac nogi i pipke przy okazji moze sie zgodzi. Idzcie razem do fryzjera. A jak macie wasy to wynocha do kosmetyczki.

Skoro pisze dziewczyna i pyta o dziewczynę ... nie potraficie czytać ze zrozumieniem ? 😠

Gość MilkaEmilka2525
Naprawde sie martwie o Nią i jednoczesnie złoszcze czasami,ze tak jest:(Tu raczej nie chodzi o jakies Jej kłopoty tylko o to,ze jak jestesmy 3 lata ze soba,mieszkamy Razem to ona mysli,ze juz nie musi dbac o siebie:(

Gość no tak ale z drugiej
strony to przeciez jak mieszkacie razem to cały czas nie bedzie wyglądała profesionalnie i nie bedzie sie malowac itd i itp....

Gość MilkaEmilka2525
Za głupie komenty to dziękuje!Ja dbam o siebie,zawsze chce sie Jej podobac.Bardzo Ją kocham ale nie moge juz tego zniesc,ze ze slicznej dziewczyny zrobiła sie z Niej zaniedbana baba,ktora nawet włosów umyc nie chce:(

Gość MilkaEmilka2525
Nie chodzi mi,ze ma chodziec w pełnym makijazu tylko o to,ze okropnie sie zapusciła:(

Gość MilkaEmilka2525
Rozmawiałam z Nia juz o tym,poprawa była na dwa dni a pozniej znów ciagle luzny dresik czesto poplamiony i tłuste włosy

Gość to może pokaż
jej zdjęcia i powiec ze kiedys pieknie wyglądała. moze jak zobaczy siebie na zdjeciach to cos do niej dotrze

Gość DARMOWE KOSMETYKI!!
Witam!! Czy chciałybyście otrzymywać kosmetyki firmy MAYBELLINE kompletnie za darmo??? To bardzo proste :) Nie wierzycie? Przekonajcie się :) Wystarczy, że wyślecie swojego maila do mnie na nr gg: 19025377. Wyślę Wam zaproszenie do zabawy. Zapiszecie się na stronie i zaczniecie być aktywne :) Teraz Wy zaprosicie nowe osoby do zabawy a w zamian dostaniecie paczki kosmetyków. :) Testujcie je i wydawajcie opinie!! :) To naprawdę proste!!! Zapraszam !!! GG: 19025377 Pozdrawiam :)

Gość ooozzz
chyba najbardziej te wlosy Cie mecza? To moze sama wez przez 3 czy 4 dni nie myj glowy i ona sama zobaczy jak to wyglada u partnerki i mimo ze Cie kocha to wolala by zebys miala swieza fryzure. Moze to jakos pomoze...