Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morelowy żuk

Jak musi wyglądać facet by kobieta robiła pierwszy krok ?

Polecane posty

Gość morelowy żuk

Mam przyjaciela który sobie przebiera w kobietach, a tak naprawdę nigdy nie musiał się starać, to kobiety same go zapraszają, dzwonią piszą , płaszczą się ....Wiem, że jest przystojny ale zastanawia mnie co konkretnie wpływa na to, że kobieta chowa honor do kieszeni i podejmuje ryzyko ?

Gość morelowy żuk
ale on się do nich nawet nie odzywa , same do niego zagadują i zapraszają na randki, napisałem o honorze bo kobiety to nawet mają problem by pierwsze napisać po randce " bo nie wypada "

Gość PsełgoNim2010
Po prostu trzeba byc bardzo przystojnym - wzrost dzieki genom, sylwetke mozna samemu uksztaltowac, i miec wszystkie kobiety w d...e, ale oczywiscie byc zyczliwym. Do tego usmiech, poczucie wlasnej wartosci i kazda Twoja. Oczywiscie nie zaszkodzi nadmiar pieniedzy i nienaganna prezencja.

Gość morelowy żuk
wysoki jest 185 cm , sylwetke ma normalną, ale trochę tyje :) czyli wynika , że kluczowa jest buzia, ładna cera itd ?

Ja sądzę, że musi być niesamowicie przystojny i do tego musi mieć "to coś" czego nie da do końca zdefiniować. Albo sie to ma albo nie ;)

"pierwszy krok" nie zalezy od tego czy kobieta ma honor czy nie raczej od zdolności dopasowywania się,intelektu,zawziętości... im bardziej coś jest niedostępne tym bardziej tego chcesz obiad na który musisz czekać zjadasz szybciej i zachłanniej niż ten ,który podają odrazu na srebrnej tacy:P

poza tym pewność siebie przyciąga:) to ,że znasz swoją wartość... facet nie musi być mega przystojny ale jego inteligencja i umiejętność manipulacji może mu dużo dawać

Gość morelowy żuk
honor bierzcie w cudzysłowie ....chodzi mi o to , że kobiety oczekują adorowania i zabiegania o nie więc coś nadzwyczajnego musi się zdarzyć by role się zamieniły ............ Więc skoro nie umiecie odpowiedzieć strikte na pytanie, to opiszcie chłopaka który ostatnio wpadł wam w oko, ale pod względem fizyczności...

kobiety oczekują adorowania co jest rzeczą naturalną chyba kontakt z kimś "obojętnym" nie jest miły co nadzywczajnego...jak już napisałam.im mniej masz tym bardziej chcesz to "posiadać":P wtedy kobieta zaczyna zabiegać-o ile nie przesadzisz jeżeli poczuje się całkowicie "odrzucona" i zaniedbana to przepadniesz:)

Mogę opisać, ale ja mam specyficzny gust, tak mi ostatnio koleżanka powiedziała :D Więc: zielone oczy, czarne włosy( naturalne, żeby nie było) dłuższe, fajna fryzura, bardzo blada skóra, wysok, chudy, szerokie barki. Mój ideał :classic_cool:

Gość morelowy żuk
pyskacz co ma pewność siebie jak kobieta nawet słowa z facetem nie zamieniła ? po tym jak pije piwo pozna , że jest pewny siebie ? heh zaraz pewnie jakaś napisze , że można po tym poznać :)

to jak facet się zachowuje to chyba widać-przez lunete go nie ogladasz jezeli chodzi o zainteresowanie kims ,z kim nie rozmawiala bierzemy pod uwage tylko wyglad fizyczny no bo co innego??

poza tym!! nie tylko facet lubi zdobywać:) kobiety potrzebują emocji,facet który nie klęka u ich stóp jedynie adoruje je i jest troszke niedostępny jest bardzo interesujący:)

Gość morelowy żuk
Nie rozumiemy się ! Chodzi mi o sytuacje w której kobieta zabiega o faceta ze względu na jego wygląd !!!! tylko i wyłącznie !!! Jak już pisałem mój przyjaciel tak ma, jest przystojny i nic nie musi robić, ciekawi mnie tylko co ma decydujące znaczenie w jego wyglądzie . Ps Tak zazdroszczę mu i che sie trochę upodobnić :) To na poczet zarzutów o zazdrość itd...

hmmm...więc jeżeli chodzi o wygląd to niestety każdy ma indywidualne podejście gusta są różne ważna jest twarz,uśmiech i oczy co do wysokości,szerokości itd każdy ma inne podejście co z reszta znajdziesz na niejednym wątku Twój przyjaciel nie wyrywa ich pewnie tylko na ładną buzie;)chyba,że jest aż taki bossski ,ze drugiego takiego nie ma

Gość jestescie idiotkami
:D

Gość jestescie idiotkami
ja mam dość kobiet..gardze wami..zawiodłem sie i już. Jestem przystojny i to bardzo i olewam każdą z was. Chuj wam w dupe.

Gość jestescie idiotkami
choc nie jedna lubi chuja w dupie:)

Gość moze byc mega przystojny
i tak bym sie nie znizyla do poziomu desperatki bez honoru :]