Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minnnnaaaaaaaaaa

ubrania - POT !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość minnnnaaaaaaaaaa

bardzo prosze o porady jak wyeliminowac okropny zapach potu z ubran ???? moj mąż tak załatwił 2 swetry ze nie moge ich doprac! czy sa na to jakies sposoby??? z góry dzieki

Gość odczynnik psi
Ogniem i Mieczem, inaczej się nie da :classic_cool:

Gość minnnnaaaaaaaaaa
ok. a jakies inne sposoby ? :)

Gość minnnnaaaaaaaaaa
pomaranczko a dlaczego to ? tobie sie nigdy nie zdazyło? poci się bo miał teraz stresujace chwile w pracy...mnie tez sie to czasem zdarze no ale ok. pocenie sie juz wiem jak wyeliminowac...ide jutro do apteki po preperaty ale pytam bo szkoda mi tych swetrow.dopiero co mu na swieta kupilam.

Gość taslodka234567
wez mu kup antidral !

Gość etiaxil działa przez 6 dni
w aptekach od 45-80 zł, zdzierają wiec najlepiej porównać ceny

Gość antidralll
Hej, jeśli mogę Ci coś polecić, to kup Antidral. Inne preparaty są przereklamowane, a ten działa i jest skuteczny. Wiem co mówię, też mam "potliwego" męża ;) Niestety, chyba muszę Cię zmartwić - ubrania możesz spisać na straty. Zapachu niczym nie da się wyeliminować, po prostu pot wżarł się w materiał i tyle. Wystarczy wyprać, założyć i chwila moment, czuć. Ja też mam (a raczej miałam) jedną taką bluzkę :(

Gość minnnnaaaaaaaaaa
wlasnie chce mu kupic!!! powtarzam ze zdarzylo mu sie to tylko i wylacznie w tym okresie teraz w pracy mial bardzo ciezkie chwile.prawie go zwolniono ...mial prezentacje itp. i tak zalatwil swetry!!!! ale i tak zamierzam kupic na przyszlosc! chodzi mi tylko o to by z tych ubran ten zapach znikł:(

Gość antidralll
Antidral działa na dłużej i kosztuje ok 16-20 zł.

Gość minnnnaaaaaaaaaa
czyli nici z tych ubran? :(:(

Gość DARMOWE KOSMETYKI!!
Witam :) Czy chciałybyście otrzymywać darmowe kosmetyki firmy Maybelline?? To wszystko jest możliwe kompletnie za darmo :) Nie wierzycie!? A jednak !! :) To jest baardzo proste! Wystarczy, że napiszecie swojego maila na nr gg: 19025377 Wyślę Wam zaproszenie do zabawy :) Zapiszecie się na stronie i zaczniecie być aktywne :) Znajdziecie kilka osób, które też chciały by dostawać kosmetyki i gotowe :) Następnie będziecie otrzymywać paczki z kosmetykami !!! Testujcie je i wydawajcie opinie :) To wcale nie jest trudne !!! Napisz !!! Nie zwlekaj !!! Najlepsze kosmetyki firmy MAYBELLINE mogą być Twoje !!! Kompletnie za darmo!!!! gg:19025377 Pozdrawiam!!!

Gość antidral u mnie jest za 25zl

Gość antidralll
Nici :( Mój szwagier też się strasznie poci, jest sędzią koszykówki i póki nosi te swoje specjalne ciuchy jest ok, ale gdy wskoczy w normalne to masakra. Siostra zmieniała mu całą garderobę, bo po kilku minutach po prostu czuć i choćby to był kaszmir - nie da rady zapaszkom.

Gość DARMOWE KOSMETYKI!!
Witam!! Czy chciałybyście otrzymywać kosmetyki firmy MAYBELLINE kompletnie za darmo??? To bardzo proste :) Nie wierzycie? Przekonajcie się :) Wystarczy, że wyślecie swojego maila do mnie na nr gg: 19025377. Wyślę Wam zaproszenie do zabawy. Zapiszecie się na stronie i zaczniecie być aktywne :) Teraz Wy zaprosicie nowe osoby do zabawy a w zamian dostaniecie paczki kosmetyków. :) Testujcie je i wydawajcie opinie!! :) To naprawdę proste!!! Zapraszam !!! GG: 19025377 Pozdrawiam :)

Gość minnnnaaaaaaaaaa
no to nic...dzieki wszystkim...kupie ten antidral. szkoda mi tych ubran 😠 ale cóż...dzieki :) a w plynie moczylam je juz kilka razy i nioestety nic.

Gość buhehehehehhehe
no chyba mi nie powiesz ze ciuchy tak smierdza ze sie nie da potu doprac? prac do skutku, najpierw namoczyć na całą noc w duzej ilości proszku, miejsca zapocone zaprac i tak zostawic, na nastepny dzien uprac, dać duuuzo płynu do płukania, znowu zostawić na jakiś czas i wywirować, nie wydaje mi sie zeby dalej smierdziało, a jak sie nie uda to uprac z 4 razy/!

Gość s.o.s antypot
spróbuj namoczyć na noc w roztworze sody oczyszczonej. Lepiej działa boraks, ale konia z rzędem, jak go dostaniesz...

Gość dddlolo
ja kupilam adtidral jakies 3 lata temu i skonczyl mi sie pol roku temu. dzialal na mnie rewelacyjnie wiec rzadko go uzywalam i dlatego mialam go tak dlugo. teraz kupilam nowy i jest do bani:( mam taki zielony... czy sa rozne "moce" tego specyfiku? moze ja mam za slaby:(

Nie wiem czy to prawda ale znajoma poradziła żeby po wypraniu namoczyć te miejsca w wodzie z octem.Spróbuj .Może pomoże a nie zaszkodzi