Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ranapocc

bol rany po cc/ktora tak miala?

Polecane posty

Gość ranapocc

jestem ponad 3 tygodnie po cc.od poczatku cos z ta rana bylo nie tak...mialam wczesniej takie samo ciecie,wiec wiem jak boli i sie goi.otoz po kilku dniach rana zaczela sie rozchodzic po lewej stronie,byl tez zolty wyciek.bylam u lekarza niby ok i to normalne.od 3dni bol jest nie do zniesienia-ale tylko w miejscu tego rozchodzenia po lewej stronie,chociaz juz sie zroslo,boli mnie tak od srodka,czuje takie klucie:/martwie sie,ze to moze przez szwy...mialam takie jakby metalowe...

do lekarza koniecznie, moze robi ci się tam ropa i trzeba rane wyczyścic w tym miejscu, radzę na poważnie gnać do gina, miałam cięcie wiec wiem jak boli ale ropy i wycieków nie powinno być!!!!!

Gość saleminka8
jeśli masz żółty wyciek to zapewne ropa,a tam gdzie ropa to boli,rana po cc jest wrażliwa na dotyk itp.więc stad ten ból,bo infekcja Ci sie przyplątała,jeśli lekarz powiedział że ok idź do kolejnego lub zadzwoń do szpitala w którym miałaś cc

Gość saleminka8
ja też nie miałam ropy,jedynie mały obrzęk,ale wiadomo,bo d...do góry nie leżałam przy ponad 4 g dziecu :P

Gość ranapocc
bylam wczoraj wieczorem u ginekologa i stwierdzil,ze jest stan zapalny,ale nie wyglada to jakos tragicznie.przepisal antybiotyki.mam nadzieje,ze pomoze,bo tak bolalo,ze dzieckiem nie dawalam rady sie zajmowac...