Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałeSerduszko

czy to milosc?

Polecane posty

Dziewczyny mam spory problem...zawsze byłam sama,nigdy sie nie zakochalam i nie wiem jak to jest...Jednak jestem z facetem ktory kiedys byl moim przyjacielem i chyba sie zakochalam... Zawsze mowilam ze nigdy sie nie zakocham,ze nie umiem kochac itd itd poza tym boje sie milosci... ale z czasem stalam sie zazdrosna o jego kolezanki,gdy sobie wyobrazalam ze dotyka inna robilo mi sie slabo.Cholernie boje sie zdrady chociaz on caly czas mowi ze jest wierny jak nikt i ze schizuje sie niepotrzebnie.Mysle o nim gdy zasypiam.Gdy wracam od niego(bo mieszka w innym miescie)to mi cholernie źle,ostatnio sie poplakalam... gdy sie klocimy chce mi sie plakac.Uwielbiam zasypiac w jego ramionach,budzic sie w srodku nocy i wiedziec ze jest obok nie wiem czy to milosc?jesli tak to nie umiem sie do niej przyznac...skad mam wiedziec czy sie zakochalam?...

Gość Niewulgarna
Zaufaj mi - to miłość

Gość Niewulgarna
Zaufaj mi - To miłość

Ehh to miłość. Też byłam cholernie zazdrosna, ale twardo ze sobą walczyłam, żeby nie było widać. Piękne, cudowne uczucie :) I przebiegające iskierki, gdy mnie przytulił. Zawsze będę je pamiętać :) Też bałam się miłości, bo wydawało mi się to zbyt piękne, by było prawdziwe :(

ale ja np nie chce z nim spedziac kazdej chwili hehe tzn czesto wole np sie spotkac z kolezankami czy isc na impreze z samymi babami:)ale to prawda ze kazdy wolny week poswiecam jemu i nie moge sie doczekac spotkania...najbardziej tesknie wieczorami gdy sama musze zasypiac... nigdy nie mowilam mu ze go kocham bo po prostu nie wiem czy to to:(

Gość okatwia7778
raczej jest to miłośc....;)ale nie dopuszczasz za bardzo do siebie tej myśli;p

Gość bigmiki7
wedlug mnie to milosc:) a na pewno silne uczucie

Gość mam tak jak autorka
ale wokól słyszę, że to zaroczenie, że idealizuje, ze miłosc to dopiero po 20 latach wpólnego życia, kiedy znasz kogoś na wylot. i juz nie wiem. a z drugiej strony, jakim prawem ktoś ocenia to, co czuję, co się ze mną dzieje, gdy widzę go z inną..

Gość skarbeniek sobie jeden
mysle ze go kochasz, ale kochasz takze wolnosc i podswiadomie bronisz sie,pragnac zachowac jedno, nie tracc drugiego... Jesli on cie kocha tak jak Ty to mozecie dac sobie szczescie i wcale nie musi minac 20 lat, jestem pewna. Pozdro!

Gość bajerant nasto dwa
ja jestem tak jak ty i juz wiem ze to nie milosc, ona ciagle kreci , no ale ja tez czasami..i git! a co! nara!

Gość hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
milosci nie poznaje sie po jej sile lecz po czasie jej trwania ....wiec za 10 -15 lat jesli jeszcze bedziecie razem spytaj sie siebie czy to milosc ...

Gość nie ma miłości
i koniec!