BożeJajaWywalone 74 Napisano piątek o 16:09 Bozena Lubicz Kazuń wraca dzis ma łono rodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 74 Napisano piątek o 16:12 Nikomu bo to mąż ja zdradził po pijaku i zrobił dziecko. A może dala mam nadzieję bo czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 74 Napisano piątek o 16:24 Bosz co za krindz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 74 Napisano piątek o 16:30 Wszyscy poszli na imprezy a ja nie idę bo mi się nie chce. Ktoś widział srynika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 74 Napisano piątek o 16:31 Ostatnio szedł przez las Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 74 Napisano piątek o 16:33 Przed chwilą, mirek 35lata napisał: nikt cię nie zaprosił po prostu wszyscy mają w ciebie wyjeebane bo jesteś sub 5 spasioną na kartoflach maciorą Właśnie placki oyebalam ziemniaczane. Zaprosił ale nie idę bo wole lezec na kanapje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach