Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allegro 2010

ALLEGRO ! PILNE !

Polecane posty

Gość Allegro 20102011
ale nie jest sprecyzowane ! po obejrzeniu .... obejrzalam dokladnie auto NA ZDJECIACH :p NIE JEST DODANE ZE NA MIEJSCU

Gość białostoczanin
hmmm no po obejrzeniu samochodu jest kup teraz ale moim zdaniem auto powinno byc twoje. wiadomo ze ty psie poymlił, nie wiem czy potrafił bym typopwi spojrzec w oczy i domagac sie auta w sadzie czy tak gdzies. musisz byc z natury niezlym hamem p.s. masz rudy kolor włosów??

i tak moze odwołac ta aukcje napisze do allegro ze się pomylił i tyle a ty pazeroto fige dostaniesz

Gość Allegro 20102011
NAUCZ SIE KURWA CZYTAC ! A TY CHUJU JEBANY BYS KURWA NIE KORZYSTAL ??? BYS KONIA WALIL CODZIENNIE NA TEJ AUKCJI BARANIE ! WSZYSCY NAGLE TACY PORZADNI ! PIERDOLENIE !

Gość weź se łeb wsadź pod zimną
wodę, może ochłoniesz :P

Gość Allegro 20102011
RYJ!

no nic nie poradzisz. napis po obejrzeniu nie wnosi nic ciekawego do rzeczy. tak czy inaczej doszło do pomyłki co czyni tę transakcję nieważną. fajne autko swoją drogą:classic_cool:

trzebabyło napisac do gościa ze sie pomylił i tyle a nie kupowac za 15,50 no sama rozpacz cywilizacja sięgnela zenitu jestes najgorszym typem człowieka a myslałam ze ja jestem najgorsza ale ty bijesz mnie na głowe....

Gość kasia plasia1111
nie jest tez napisane ze po obejrzeniu na allegro,wez sie udlaw swoja chciwoscia

Gość Allegro 20102011
WEZCIE SIE KURWA NAUCZCIE CZYTAC. SRAM NA WASZA OPINIE O MNIE !\ MOJE PYTANIE BYLO INNE. WIDAC ZE PODSTAWOWKI NIE SKONCZYLES!

tzn. w zasadzie możesz iść do sądu, tego ci nikt nie zabroni i masz do tego najświętsze prawo. my ci tylko podpowiadamy co może z tego wyniknąć. imho szkoda nerwów :)

Gość Allegro 20102011
ZAL MI WAS NIE UMIECIE SIE PRZYZNAC ! KAZDY Z WAS BY SIE DOMAGAL !

Gość białostoczanin
stary skorzystał bym jak by gosc powiedizal ok pomyliłem sie autko jest twoje za 15 pln. ale jak by trzeba było łazic po sadach patrzec mu w oczy to bym chyba sie nie odwazył do tego bym sie wstydzil bo dlamnie to jak kradziez, a rodzice zawsze mi powtarzali ze wstyd to krasc. i tyle.

Gość kasia plasia1111
tak,my wszyscy jestesmy z przedszkola tylko ty jedyna skonczylas doktora,udlaw sie prymitywie

wysłałam do sprzedającego linki z poradami prawnymi:) pozdrawiam hienę :)

Gość jhquidhuih
Tak wez idz do sądu i sie wyklocaj ze chcesz to auto za 15zl, jak nie przychodzi do twojego prostego, pustego lba, ze sie zwyczajnie ktos pomylil. Prostacka, pazerna z ciebie baba, zeby tak ciebie cos kiedys podobnego spotkalo.

Gość Allegro 20102011
MONIKA - NO I WLASNIE O TO MI CHODZI ZEBY KAZDY NAP[ISAL CO Z TEGO MOZE WYNIKNAC - A NIE TAKI JAKI JESTEM ....

zalezy tez kiedy to auto bylo wystawione jesli np kilka dni temu to jaja to pomylka skoro przez ten czas nie wycofal aukcji?

SRAM NA WASZA OPINIE O MNIE ! to po chuj z ta twoja chciawoscia tu piszesz skoro na nas srasz i na nasze opinie co? myslałes as ze przyklasniemy pogłaszczemu cie po głowie?

Gość kasia plasia1111
nie domagalabym sie-z ludzkiej przyzwoitosaci

Gość Allegro 20102011
DOBRA ZAL MI WAS, NARA

Gość wygrasz wygrasz
kupę w majtolach :D

Gość kasia plasia1111
to co robisz-pokazuje jaka jestes,proste

Gość białostoczanin
Podstawa prawna: Art. 88. 1. Uchylenie się od skutków prawnych oświadczenia woli, które zostało złożone innej osobie pod wpływem błędu lub groźby, następuje przez oświadczenie złożone tej osobie na piśmie. 2. Uprawnienie do uchylenia się wygasa: w razie błędu - z upływem roku od jego wykrycia, a w razie groźby - z upływem roku od chwili, kiedy stan obawy ustał. oraz Art. 61. 1. Oświadczenie woli, które ma być złożone innej osobie, jest złożone z chwilą, gdy doszło do niej w taki sposób, że mogła zapoznać się z jego treścią. Odwołanie takiego oświadczenia jest skuteczne, jeżeli doszło jednocześnie z tym oświadczeniem lub wcześniej. 2. Oświadczenie woli wyrażone w postaci elektronicznej jest złożone innej osobie z chwilą, gdy wprowadzono je do środka komunikacji elektronicznej w taki sposób, żeby osoba ta mogła zapoznać się z jego treścią. podsumowując: wszystko jest ok. W tym niedawnym orzeczeniu w sprawie kupna samochodu na allego pozwany podnosił, iż nie zdąrzył złożyć oświadczenia, bo mu się zepsuł modem (przez co m.in przegrał tą sprawę). W tej sprawie wszystko zostało sprawnie załatwione i z zachowaniem wymogów kodeksowych. Gratuluję szybkiej reakcji i rozsądnego zachowania.

ellinka sama niedawno wystawiłam urządzenie ponieważ wystawiałam z "wystaw podobną" a poprzednia była licytacją od 1zł to niechcący nie zmieniłam ceny i dłuższy czas nie zauważyłam ale jakiś facet najnormalniej w świecie napisał mi " tu chyba jest pomyłka"

Gość kasia plasia1111
a mi ciebie zal,daleko z ta pazernoscia nie zajedziesz,nara:)

Gość a na moje oko nie ma mowy
o pomylce! Gociu dal taka cene z mysla zeby mala prowizje zaplacic, a dogadac sie poza z inna cene - wlasnie podcza obejzenia auta

Gość MUSZE STWIERDZIC
białostoczanin stary skorzystał bym jak by gosc powiedizal ok pomyliłem sie autko jest twoje za 15 pln. ale jak by trzeba było łazic po sadach patrzec mu w oczy to bym chyba sie nie odwazył do tego bym sie wstydzil bo dlamnie to jak kradziez, a rodzice zawsze mi powtarzali ze wstyd to krasc. i tyl tez bym nie potrafila spojrzec w oczy :O czlowieku ty bys musial byc bez sumienia swoja droga zycze straty portfela /by cie okradziono wtedy nie kupisz auta za 15 zl :classic_cool: ZENUJACE

Gość białostoczanin
rodzice pewnie sa z ciebie dumni , wyjscia sa 2 albo jestes RUDA albo cyganka.