Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yxyxyxyxyyyyyyyyyyyyy

PATOLOGIA!!!!!!

Polecane posty

Gość sadsdadsa
Po pierwsze wyjedź, a po drugie zgłoś się na terapię dzieci alkoholików. Bo jak czytam to co piszesz to ewidentnie jesteś współuzależniona. Twoja mama żyje swoim życiem, jest odpowiedzialna za nie i to nie Ty masz ją wychowywać , jej pomagać. Wyjazd to duża szansa dla Ciebie na normalność. A dla Twojej mamy być może okazja do wzięcia życia w swoje ręce, zniknie jej źródełko dochodów. WOlisz zeby Twoje alimenty były przepijane, czy wolisz żeby dały Ci przyszłość??? Twojej mamy nie uratują. Mało tego, bezpieczna sytuacja pozwala jej się stoczyć jeszcze niżej i sięgnąć dna..

Gość dokładnie !!!!
Popieram powyższą wypowiedz w 100% To może pomóc zarówno tobie jak i mamie. Z drugiej strony rozumiem twoje obawy. Walcz o siebie!!!

Gość gugasssek
ja bym już dawno wyjechała i nie patrzyła na nic. Dlaczego masz byc nieszczęsliwa co?

Gość jjajaciooryy bereciooryyy
DUPA

Gość wszystko ma jakiś sens
Nie mart się o matkę, poradzi sobie. Ty musisz miec możliwosc ułozenia sobie życia. ;) Trzymam kciuki

Gość aleeksandrraaa
Temat znalazłam przypadkowo ;) ale powiem ci szczerze ze nie miałabym wątpliowosci i wyjechała, wiem jednak, że decyzja należy tylko dociebie . Trzymam kciuki