Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

koneic swiata 2012 = GŁUPOTA

Polecane posty

Ludzie pomyślcie.. po pierwsze mialo byc juz kilka koncow swiata, a po drugie nie mzona podawac takich informacji , bo na swiecie zapanowałby chaos. Wszyscy zaczelobysmy brac kredyty, kupowac domu, samochody, podrowac po całym swiecie, mordowac sie, gwałcic, bo co tam, jak ma byc koneic swiata to i tak umre i tak to sobie zgwałace a tamta zabije, a kupie sobie lamborgini, wyjade do La albo do NY. A potem co ? Jak sie okaze ze jednak nie ma końca świata? Dla niektorych na pewno to byłby koniec swiata bo niemieliby z czego spłacac kredytów. Sama sie nad czasem łapie, ze nie chce mi sie uczyc bo po co , ajk za 2 lata ma bcy koneic swiata to po co mi ta nauka? zobaczcie ile jest takich lduzie co w to wierzy? Straty nieodwracalne by pozostały pozniej po dniu kocna swiata, bo wszysc byliby zadłuzeni i posadzeni o przerozne zbrodnie.

Gość a kto to a co to
A kto to wyliczył, co za mądrala?

Gość a kto to a co to
Przeżyliśmy już kilka końców świata, przeżyjemy i ten :D

Gość 2468
masz racje że to glupota:D:D on nastapi już w tym roku.. znaki sie juz pojawiły

Gość omg też takie
dokładnie. w 2000 r też już miało być. Zastanawiam sie co za idiota to wymyśla tak samo o III wojnie światowej we wrześniu :|

Gość masz racje że to glupota z tym
z tym 2012 rokiem, koniec swiata bedzie dopiero za jakies 20 czy 30 lat, wtedy to walnie w nas wielka asteroida! ona ma przeleciec za kilka lat blisko ziemi i zalezy w jakiej odleglosci przeleci, jesli teraz przeleci za blisko to drugi raz jak bedzie przelatywac za 20 czy 30 lat to w nas walnie! i bedzie koniec swiata! ale wszystko sie wyjasni za kilka lat, zalezy w jakiej odleglosci teraz przeleci to bedzie albo nie bedzie koniec swiata za 20 czy 30 lat

Gość ewaspadlazdrzewa
wiem ze bylo kilka koncow, ale to byly takie glupoty ze np. rok 2000 ale mnie sie wydaje ze ten jest najbardziej prawdopodobny - przebiegunowanie ziemi!!