Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malami:::

prosze o opinie

Polecane posty

chciałabym was spytac o opinie od pewnego czasu zastanawiam sie nad rozpoczęciem od pazdziernika studiów, problem w tym ze moj maz w mniejszy badz wiekszym stopniu ciagle powoduje ze rezygnuje z pomysłu. otóż uwazam ze jestem po nieciekawej szkole,po ktorej niemam przyszlosci-technikum chemiczne. szukam pracy i widze jak trudno jest cos znalesc.Wiem ze studia nie gwarantuja znalezienie-ale ułatwiaja.rodzice chca mi pomóc je ukończyc. Mamy dziecko 5 miesieczne-maz mowi ze bede wyrodna matka jak pojde na studia. Bo kosztem czasu z dzieckiem bede sie uczyc. Ze zaniedbam dom i ich. Zle mi sie to słucha wiem ze bedzie trudno.Niechce sie poddac,niechce inwestowac w niego.Czuje ze to malzenstwo nie przetrwa,niechce zostac z niczym.Bez zawodu,pracy.Juz raz zrezygnowalam ze studiow dla niego.Wiele poswieciłam.Pozwolilam sie zamknac w domu.Efekty mam -to inna historia.Juz niewiem co robic.Czy naprawde porywam sie z motyka na słonce-zyje marzeniami ?

Gość dretdfv
on chce żebyś była kurą domową i robiła mu obiadki i sprzątała w domu

Gość monarchia powróci a królem
rzuć męża 🖐️

tez skończyłam technikum chemiczne .po 2 latach poszłam na studia bo z tym beznadziejnym zawodem nie dostaniesz pracy

Gość dretdfv
olej zboka i tak nie odejdzie idź na studia

Gość a kto to a co to
Dziwisz mu się, tyle kur..twa, pijaństwa i narkomanii wśród studentów :P Martwi się o Ciebie ;)

niewiem czy o mnie czy o to ze jak pojde to nie bedzie mial takiej kontroli nade mna czy ja wymagam od zycia za duzo-zyje marzeniami czy jestem holerna egoistka,wyrodna matka bo chce studiowac? moze faktycznie porywam sie z motyka na slonce

co myslicie ?