Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paróvveczka

Tusk

Polecane posty

Gość paróvveczka

Jak ja nienawidzę tego typa :/ Wstrętny, nabzdyczony buc, z armia pajaców. Sam sobie pyska nie ubrudzi, nie - jak chce ośmieszyć Kaczyńskich, to posyła swojego błazna Palikota, którego skądinąd lubię, albo swojego łysiejącego Radusia. I ta cała patria dla nowobogackich - rzygac sie chce. Dziękuję za uwagę

Gość a kto to a co to
Mnie też chce się rzygać :P JAREK na PREZYDENTA!!!

Gość Ja lubie Tuska
ale bardzo sie boje ze Jaroslaw bedzie chcial kandydowac, a narod zaslepiony zaloba pojdzie i zaglosuje na niego ''z zalu''

Gość paróvveczka
Obrzydliwy sprzedawczyk, Merkelowej to by do dupy wlazł bez wazeliny. Taki niby wielki światowiec, a jak po angielsku mówi - każdy widzi i niestety słyszy. Naopowiada młodym szczawikom, jak to im zrobi raj na ziemi, a oni na to leca jak muchy na lep. A ten jego Komorowski to tez kanalia jakich mało, prymityw i cham, słoma mu z butów wystaje, a tak sie to całe towarzystwo kryguje, jakby w wersalu sie urodziło

Gość lllllllllllllllllllllllll.....
Bazienka to Ty się nakręcasz i wypad koślawa pipo

Gość teraz wytrzyj monitor autorko
bo oplulas go chyba swoim jadem! :O

>>I ta cała patria dla nowobogackich - rzygac sie chce. Wiem, że to literówka, za tuman Jesteś żeby znać to słowo. Normalnie bym Ci przykopała na takie dictum, ale cóż. Kafeteria, mekką tumanów.

Gość meszugene
lubiłam tuska kiedys teraz już nie. już wolę premiera Putina - przynajmniej przystojniejszy ;)

Tak bardzo ich nienawidzicie, jestescie przesyceni jadem :-o Jestescie obrzydliwi, obludni, zazdrowsni i wtrafinowani:-o Zal mi Was i Waszych pustych charakterow :-o Ciekawa jestem jakbyscie sie wypowiadali gdby , ktoras z znienawidzonycn przez Was osob zgninela w podobnej katastrofie ,,tfu!,, Wtedy to kochalibyscie ich bezgranicznie.Jakiez nieskonczone byloby Wasz ,,cierpienie,,! :-o JESTESCIE ZLOSNI I OBRZYDLIWI :-o

Gość krzysioanalityk
myśliscie, że Jarosław będzie się angażował w politykę? już nie mówiąc o kandydaturze.. Ma większe problemy

germanotta, Ty niewychowana gowniaro;-o Chyba za malo po dupsku od zycia dostalas :-o 🖐️ Wyjdz i nie wracaj :-o

Gość niuńkkkka
a w radiu TOK FM mówili,że to żeby prezydent był pochowany na wawelu to był pomysł i naciski komorowskeigo i tuska.teraz juz wiecie kto zrobił taki raban........ukartowane,żeby ludzi zbulwersować.Nic dodać nic ująć

skąd wiesz ile mam lat ? cięty żart a ty wzięłaś się za wyzywanie, a przed chwilą tyle pisałaś o wylewającym się jadzie

Gość germanotta ja ci daje góra
15 aczkolwiek fizycznie możesz mieć troche więcej, nawet 60

Gość paróvveczka
Ja bym sie wcale nie zdziwiła, gdyby tak było - że to Tusk z Komorowskim ten cały bajzel z Wawelem wzburzyli. To do nich podobne - podobnie jak "były prezydent Kaczyński" pana Sikorskiego. Nie jestem jakąś wielką entuzjastką Kaczyńskiego, ale w wieku punktach popieram jego politykę. W wyborach 2005 nie głosowałam, bo mi się nie chciało załatwiać tego całego głosowania za granicą - ale jakbym głosowała, to na pewno nie na Tuska, bo ten typ jest dla mnie po prostu kanalią i tyle. Wtedy w sumie lepszego kandydata od Kaczyńskiego nie było. A tych wyborach jest jeszcze gorzej.

Gość nareszcie ktos mysli
tusk to zakłamaniec umiejący dobrze manipolować ludźmi, najlepiej tymi młodymi i tępymi. on jest bezwzględnym typem, złym człowiekiem to widać, słychać i przy nim czuć.:P

Gość paróweczka popieram

Gość raczej jarek nie bedzie
kandydowal vo niema pierwszej damy

Gość za te zamieszanie i protesty
odpowiedzialna jest głównie aktywistka komunistyczna Róża Thun ( aktualnie PO ) -sama zainicjowała akcje na twitterze oraz krakowscy radni z PO.

Gość paróvveczka
No własnie o to mi chodzi - że on jest dla mnie totalnie niewiarygodny. Ja tam nie widzę żadnej linii, żadnej konsekwencji, żadnego pomysłu - tylko tak się ślizga po tej swojej wazelinie, opowiada dzieciakom bajki, gra w piłkę, żeby się pokazać jako taki "swoj chłopak" w przeciwieństwie do grubego Kaczyńskiego - i to wszystko. Nie ufam mu za grosz, już bardziej ufam Korwinowi-Mikke albo Bublowi

Gość wersja juz przeróba!
nie srajcie tylko patrzcie na fakty!tusk szczuł????mohery maja zwidy i tu nie chodzi o wiek! bo sa jak widać i młode moherki

Gość wielu ślepców
a paróweczka ma 100% racji,ale debilom opętanym tuskomaniom nic do łba nie wlezie , bo mają zryte ... trzeba trochę się zaangażować w politykę, być bliżej , nie słuchać tylko mediów. zacznij mieć oczy szeoroko otwarte, bo TUSK już wam ten raj na ziemii obiecywał to macie go ...trzeba było wyjeżdzać,żeby zarabiać. najlepsi specjaliści też zostawili Ojczyznę,żeby godnie żyć, a TUSK tak się pięknie reklamował, że nam to wszystko zapewni. Obiecanki -Cacanki i tak zostanie

Ja powiem tylko tyle... przed tamtymi wyborami Tusk omamił głupia młodzież tym, że dostaną 20 tys.na start.Ciekawe tylko gdzie by te pieniadze na to znalazł.każdy myślący wtedy człowiek powinien wiedzieć, że z niczego pełnego nie jest się w stanie zrobić.Każdy kto umie liczyc wiedziaby ile pieniądzy na to by poszło.Wystarczyłoby dać taka sumę 10 ludziom i juz mamy 200 tys.złotych a gdzie reszta??? Co jeszcze? Vhyba wielu nie wie co to jest faktycznie liberalizm no więc pogoń za pieniądzem zyskaliby tylko bogaci!!! Pamiętam jak ściełam się z jedną babką w sklepie mówiła, że obniża podatki zapytałam ją wtedy czy wie ile dostanie.Odpowiedziała, że nie liczyła na to ja jej ze śmiechem jakież 10 złotych a bogaty kilka do kilkudziesięciu tysięcy.Taka jest prawda liberalizm nie lubi ludzi biednych!!! Ja Tuska nie lubię i to bardzo Krytykował poprzedni rząd o dosłowneie wszystko rozliczał jak się tylko dałao pytał ile autostrady zrobili- a ja się pytam ile zrobili oni!!! Nie zrobili praktycznie nic!!! Jak była afera gruntowa to mało by śię nie zesrali krzycząc o rozwiązaniu sejmu ich afera o wiele gorsza bo na o wiele większą skalę przeszła praktycznie echem gdyby miał odrobinę przyzwoitości pozwoliłby na to by ludzie zdecydowali czy chcą nadal mieć taki rząd w którym panuje ogólne zagmatwanie i zamiatanie wszystkiego pod dywan. Poza tym śmiał się z Kaczyńskiego choć sam jest niewysoki- najpierw powinien każdy spojrzec na siebie zanim kogoś skrytykuje.Wygląd zewnętrzny to nie wszystko liczy sie to co ma się w głowie!!!

Gość naćpani nastolatkowie
pewnie pójdą do urn lub może internetowo ale zapewne zagłosują na ten nasz piękny cudny Raj na Polskiej Ziemii ze strony TUSKA, KOMOROWSKI to ta sama ślina .dzieciaki dostaniecie czego chcecie - Raj Na Ziemii,,....."PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP