Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paróvveczka

Tusk

Polecane posty

Do wielu ślepców Masz rację ludzie nic nie oglądają słuchaja tylko komentarzy innych i z tego budują swoja zafałszowana opinię ,która potem przekazuja dalej.Proponuję zagłębić sie trochę w politykę dopiero się wypowiadać. Nie przyjmować zdania innych tylko zawsze mieć swoje OBIEKTYWNE poglądy.

Gość paróvveczka
I ja życzę naszemu obecnie miłościwie panującemu Komorowskiemu, żeby się wyrąbał na wlasnym gównie w czasie tej swojej 2-miesięcznej poslugi, żeby wyszedł jakis taki syf, zeby on już prezydentem nie został. Marna to pociecha, bo prezydent moze tyle co nic, ale może przestanie tak się patrzyć z góry.

Gość o tak , to jest temat
ewulec - pis wcale nie lepszy od tuska, prawda jest taka że nie ma na kogo głosowac / a i wiedz że jednek obietnicy tusk dotrzymal - miliśmy miec druga irlandie no i mamy:D tak samo jak oni brak nam pracy, mieszkan,a ludzie emigrują po świecie za chlebem :classic_cool:

Gość paróvveczka
To prawda - nie ma na kogo głosować. I to jest bardzo smutne

Gość paróvveczka
Chyba najlepiej by było, jakby pojawił sie Stan Tyminski i w końcu otworzył swoja czarną teczke, może ma w niej cos fajnego?

Pis też ma swoje grzeszki i każdy o tym wie ( nie mówie, że nie) o ile ogląda i interesuje sie troszkę tym co dzieje sie w kraju.I nie mówię tu o oglądaniu dziennika jakiegokolwiek tylko obrad sejmu.Masz może tą swoją druga Irlandię tylko czy o taką mu chodziło? hehe coś mu to wszystko nie wyszło nie ma to jak czepiać sie kogoś a samemu byc nieudolnym do bólu i jeszcze udawać, że nic się nie stało przecież.A to, że oszukał wszystkich swoich wyborców to tylko taki mały szczegół nieważzny pzrecież nic a nic.

Gość banda zaklamanych idiotow
ewulec nie powiedzial dokladnie jaką irlandie nam zrobi wiec wiesz w sumie to slowa dotrzymał :classic_cool: dziś naprawde nie mam pojęcia na kogo głosowac :( moze mi ktos wyjasnic dlaczego znikają moje posty ?przeciez nic obraźliwego w nich nie pisze .

Gość co za hipokryci
ja nie jestem ani za pisem ani za po ani za zadna inna partia - i jako zupelnie postronna osoba pytam Was niedorajdy zyciowe, dlaczego rozliczacie z tego co zrobil tylko Tuska?? co zrobil Kaczynski z tych wszystkich swoich obiecanek?? sciagnijcie w koncu klapki z oczy , ojca rydzyka wylaczcie i sami zacznijcie myslec!!!

Gość co za hipokryci
*oczu oczywiscie mialo byc bo zaraz jakas zacietrzewiona osoba mi powie zebym sie odmiany przez przypadki nauczyla

ale ja nie rozliczam tuska nie rozliczam też pisu ani nikogo innego. Wiadomo że nie da rady zmienic wszystkiego w 3 lata chocby nie wiadomo jak sie spinal to ni chooja. Ja mam gdzies obecnych kandydatów czekam aż zgłoszą moją kandydature - autostrady macie na bank :D

Gość ryża Donata
jak wygra komorowski bedziemy mieć super panią prezydentową

Gość paróvveczka
Jesli o mnie chodzi, to rozliczam tylko PO, bo tak i już. PiS już został tak rozliczony przez Donka, że wystarczy. Poza tym Tuska po prostu nie lubię, Komorowskiego i Radzia także. Wolno mi

Gość paróvveczka
Pani Komorowska nie miała jeszcze okazji mnie wkurwić, więc nic do niej nie mam. A jak wyglada - to kwestia gustu i nie jest to takie istotne

Gość paróvveczka
Jakbym miała wybierać ze względu na pierwszą damę, to mi się Olechowska podoba. Tylko kandydat niestety marny

Gość antydrób
Cimoszewicz na prezydenta

Gość co za hipokryci
A pewnie rozliczajcie sobie, swojego zycia nie macie, albo inaczej marne zywoty prowadzicie i o sobie nic ciekawego nie mozecie powiedziec to zabieracie sie za obrabianie dupska innym, ja w przeciwienstwie do Was jestem baaaardzo szczesliwa osoba i wyznaje zasade " kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamien" nie zawsze udaje mi sie postepowac idealnie, jakies winy na sumieniu napewno tez mam dlatego patrze na siebie a innym w dupsku nie mieszam, pozdrawiam

Gość ryża Donata
brudzinski ma fajną żonkę

Gość co za hipokryci
Zacznijcie poprawianie swiata od samych siebie a wszystkim bedzie sie lepiej zylo, bez tego calego jady, wiecznego narzekania, zawisci, zazdrosci i buty.

kto to brudziński?

Gość byla żona już wolna
Tusk to szuja znal od lat L Kaczynskiego i nie protestował jak klamano i szydzono z prezydenta naszego panstwa.

Gość co za hipokryci
byla juz wolna zono- a skad masz takie informacje - od ojca rydzyka?? z faktu ? czy jakiejs innej popularno naukowej gazety,ktora ciezka gazeta nazwac,bylas ?? widzialas?? tez sie z nimi znalas, ze wiesz jaka to prawde on znal?? najlepiej jest powtarzac jakies zaslyszane u sasiadki w moherowym berecie brednie, zal mi takich ludzi, jak mozna w ogole w stosunku do drugiego czlowieka uzywac okreslenia typu cytuje "szuja" totalny brak kultury

Gość paróvveczka
Myślę, że jakby diety poselskie i te wszystkie dygnitarskie uposażenia obniżyć do jakiejś normalnej poprzeczki, powiedzmy 5 000 zł na miesiąc, to zaraz by sie sytuacja oczyściła, bo pojawiłyby sie w polityce nowe twarze - które są zainteresowane robotą, a nie tylko wynagrodzeniem. Po prostu rozpacz ogarnia, jak się widzi, ze już 20 lat po "komunie", a ta dalej żyje i ma się dobrze. Kolesiostwo, syf, kiła i mogiła.

Gość co za hipokryci
Z Twoim ostatnim postem sie zgadzam w calej rozciaglosci, tylko, ze ta sytuacja dotyczy calego sejmu i calej "naszej" polityki a nie np. Tuska , pogodz sie z tym, ze niestety nie masz na to wszystko wplywu i szkoda nerwow na ta zawisc, bo przeciez o to sie w tym calym temacie rozchodzi, on sie wozi rzadowa limuzyna ma kase a przeciez "nic" nie robi.

Gość co za hipokryci
A jak chcesz tyle zarabiac i nic nie robic to mozesz sprobowac swoich sil w polityce, nikt nikomu nie broni

Gość paróvveczka
http://plej.gazeta.pl/plej/0,0.html#kanal=Plej,typ=najnowsze,film=94829_7773614 Bronek kłamczuszek. Ledwie siadł na stołek, a już nic nie wie. Nie wie, kto postanowił, nie wie, kto wyszedł z inicjatywą i "ma nadzieję". Powodzenia, panie Bronisławie. Kij ci w nery. Chuj mnie dzis strzela normalnie. Jutro mi przejdzie. Dobranoc