Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StefanBarrows

pytanie do was dziewczyny

Polecane posty

sam się w tej chwili dowartościowujesz bo ja żadnego komplementu nie napisałam :P nie no ale czemu nie chcesz powiedzieć, przecież ile ja mam, nawet dokładnie wiesz

Sam wydedukowalem:) Ale z dystansem, z dystansem. Nie chce mowic bo wyjatkowo duzo osob lubi szufladkowac po wieku (sam to robie) i moglbym niekorzystnie wypasc :)

ooo to o moim niekorzystnym wizerunku to już nie wspomnę....:( :D ja sie przyznałam :P

A ja nie widze powodu aby ta spolecznosc wiedziala o mnie wiecej niz juz wie. :) Tym bardziej ze spory procent tutaj to frustraci ktorzy szukaja tylko powodu aby kogos obrazic bo w zyciu realnym daja soba pomiatac:)

Jesli mowisz ze sie da to sama powinnas uzyc jakiegos argumentu ktory by ta teze udowodnil :P Musialas pisac juz rozprawke w szkole :p

skąd wiesz? dziś na przerwie pisałam, bo jakby dopiero w szkole się o niej dowiedziałam :D po prostu cokolwiek..... czyli wymyśl coś , takie trudne? podobno taki madry jesteś :P

Nikt nie mowil ze jestem madry wiec to zaden argument :p Czyli mam wymyslec cos co podzialaloby z pozytywnym skutkiem na mnie jako szantaz emocjonalny? Prosisz wroga o bron ktora by go zabila? :P

w chwili obecnej jestem przestawiony na umysl informatyczny, nie wymysle nic co mogloby odniesc pozytywny skutek :P

powiedz mi lepiej czy ty spac isc nie musisz ?:P Czy jutro do szkoly w ogole nie idziesz, wagarowiczko ?:P

nie jutro nie idę, my w soboty nie chodzimy :P dziś idę ;) a co Ty juz chcesz iść spać albo mnie nie chcesz? 😭

u mnie Twoje dzis zaczyna sie po 18 :p Tak sie pytam zeby pozniej na mnie nie bylo ze niewyspana i w ogole :)

Cos sie wymysli.:) Musze na chwile spadac, jakies +- 30 minut. Tobie radze sie polozyc spac, jednak jesli nie mogla bys zasnac to moze jeszcze tu bede :) Dobrej :)