Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StefanBarrows

pytanie do was dziewczyny

Polecane posty

Spoko, na 12 spotkan wypalilo jedno - trwajace godzine. Ale gdzieeeee tam, walczy sie do konca :P

te Twoje koleżanki dziwne są w takim razie :D ale nie demotywuj się, na pewno będzie dobrze :p tylko musisz przystąpić do ofensywy

Nie no, z dziewczynami nie mam raczej problemu. Tak jak mowilem nie ta to nastepna. Nigdy uczuciowy za bardzo nie bylem. Mintaja - nie zebym sie chcwalil ale moglbym troche wiecej :) Fajter - no wlasnie..

ej ale ta wypowiedź miała być 1 czy 2 znaczna ? :D bo ja do Ciebie na poważnie :) zebyś jej tam nie zanudzał czy coś

Nieee, to nie przezemnie :p dostala telefon "z gory" ze jest wzywana :p I sama sobie odpowiedz ile znaczen miala moja odpowiedz :)

Gość EGZEKUTOR 21.12.2012
ZADZWOŃ DO LECHA KACZYŃSKIEGO ON CI NAPEWNO DORADZI

aaa no chyba że tak :) czyli 1 znaczna teraz :P mówię Ci teraz może być tylko lepiej i nikt nie zadzwoni ;)

no to zależy co kto lubi ;):P w sensie żeby rozmowa była spokojna albo i nie ;)

to o czym? bo ja dziś nie bardzo kontaktuje ze światem i nie wiem o co kaman:P

o rozwijaniu tej znajomosci chyba.. :p Jaka pora by nie byla zawsze tlumaczysz sie tak samo:p

wyobraź sobie że ja mam tak mniej więcej od roku :( już mi się sporo pojebało

no raczej do technikum, ale mam strasznie mieszane uczucia bo tyle różnych opinii , że w końcu nie wiem co

musisz sie juz w danym technikum orientowac. ja wybralem takie gdzie oceny sa baaardzo zanizone ale naprawde duzo ucza. Glownie po wiedze tu chodze, nie dla papierku. Tobie radze podobnie. (nie mowie ze sie nie da dostac 5 czy cos.. ale to naprawde wiele wymaga)

wiem :( :) "może" jakos dam rade, dziś nauczycielka powiedziała do mnie jestem "mądrą bestią", i nie wiem czy mam się smiać czy płakać :(:)

Oj, taki niewinny zart z jej strony no.. :P Skoro Ci tak powiedziala to miala powody przeciez do tego :) Nauczyciele z natury nie moga klamac :P

ta niewinny , wiesz jak zaczęła sie na mnie drzeć...., ale ja już się przyzwyczaiłam:D takie epitety z jej str to nie wiem co mogą oznaczać

nie powiem :) Rownie dobrze moglabys spytac prosto z mostu o wiek (zakladajac ze zadnej klasy nie powtarzam)

przecież wiem że masz 15 :classic_cool: tylko jakoś ewentualnie miałeś znajomości i sie w technikum znalazłeś :P

Jedyny sposob na przejscie tyle klas w gore pomimo wieku to pochwalenie sie niezwykla inteligencja i madrascia. Dziekuje za ten komplement 🌻