Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłoporobotnik

1000kcal + rower

Polecane posty

Gość Chłoporobotnik

Stosuję tę dietę od 3 tygodni i schudlem już w sumie 7 kg. 1000/1200kcal dziennie, plus 5 x po 2godz rowerek. Przez pierwszy tydzień poszło mi jakieś 5 kilo, przez następne już gorzej po 2kg. Co tydzień stosuje tzw. dzień wolności. Mcdonalds i takie tam NO LIMITS. Choć czasami jest ciężko zdażyło się że nie wytrzymałem i musiałem zjeść coś słodkiego. A to mój słaby punkt bo jak już skosztuje to już nie mam zahamowań. Czy ktoś z was stosuje tą dietę? Jak wam idzie? Płeć MALE Wiek 21 Wzrost 180 Start 106kg Obecnie 98-99kg.

Gość odczynnik psi
Co za chuuj :o Chłopie, jak ty żeś się tak zapuścił? Zresztą, jedzenie z mcdonalda jest okropne w smaku, słodkości zresztą też nie lubię, a w szczególności czekolady :o tfu

Gość to troche
za duzo 5 kg w tydz , ja stosuje tą diete od 4 miesiecy i schudlam 9 kilo , stopniowa utrata wagi zapewni ci trwalszy efekt, a ze sportem uważaj , bo 1000 kcal dziennie plus sport to mozna sie anemii nabawic na dluzsza mete , witaminy jakies bierz :) powodzenia :)

Gość Chłoporobotnik
no nie wiem mcdonalds lubie tortille kurczaczki czisburgery chociaż zadko tam chodze ze wzgledu na kase bo 20 dychy na sesje w mcdonalds to musze wydac minimum. A tak to słodycze lubie bardzo np groszki z biedronki, delicje bo podwójne i w lecie zawsze obżeram sie lodami

Gość gggg888
niby chłop a dieta i ćwiczenia jak dla panienki. dołóż kalorii . po drugie 2 godziny rowerka są bez sensu. same aeroby są na dłuższą metę bez sensu i coraz mniej skuteczne z każdym dniem. najszybciej się chudnie łącząc je z siłowymi cwiczeniami. na siłownie idź albo chociaż machaj w domu ciężarkami czy rób pompki, a dopiero potem na rower(max na godzinę). pewnie schudniesz z tą swoją metodą, ale zwalniasz metabolizm dietą, a organizm się przyzwyczaja do monotonnego i zawsze tego samego wysiłku aero, poza tym się męczysz bo 1000 kalorii to strasznie mało, więc pewnie się w końcu złamiesz. na dobrze ułożonej diecie człowiek nie powinien być głodny jak nie chcesz dietetyka i osobistego trenera, to poszukaj info w necie. naprawdę można się dużo dowiedzieć i znaleźć optymalny trening i dietę