Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguśka444

powiedział mi wczoraj że...

Polecane posty

Gość aguśka444

; wpadłam mu w oko, fajnie nam się gada, lubi na mnie patrzeć, trzymał mnie za rękę, tęskniło mu się,jestem dziewczyną która mógłby traktować poważnie ALE nie chce się spieszyć i niczego mi obiecywać co myślicie???

Gość Fajna zabawaaa
a myślimy ,ze zaraz zabrzmi dzwonej na pierwsza lekcje

Gość aguśka444
jestem dziecko???

Gość aguśka444
pytam co mam o tym myśleć ???

Gość slowa slowa slowa
moze ma kilka babeczek na raz i probuje wszystkie :) jak sie na ktorąś zdecyduje to zacznie sie spieszyc i obiecywac :D

Gość aguśka444
możne ale mówił ze pół roku minęło od kiedy rozstał sie ze swoją dziewczyną, która poznała innego, a on traktował to bardzo poważnie i od kiedy poznał mnie zrobiło się fajnie, i zaczął w ogolę o którejś dziewczynie myśleć na poważnie.

no to fajnie ciesz się i go całuj po rękach że wybór padł na ciebie :D z czym masz problem ?

Gość aguśka444
z tym, że on nie może mi nic obiecać i nie wie co bedzie

co masz myśleć ? :o a no nic no ok fajnie jest wam razem, super się gada i normalne że nic cie nie może obiecać że chce by to w normalny sposób się rozwijało a nie złożyć deklaracje i będzie duupa

a jak ma ci obiecać skoro się nie dawno poznaliście ???? ma ci na kolanach obiecać że będzie z tobą do końca :O

Gość aguśka444
możne mam się nie angażować bo nie ma sensu, jak tak mówi

z tym, że on nie może mi nic obiecać i nie wie co bedzie " o ja pierdol.... faktycznie czas do szkoły i za ksiazki sie wziać :D

Gość aguśka444
to proszę wytłumacz mi o co w ogolę chodzi ja naprawdę nie rozumiem

Gość aguśka444
ale ja mu nie kazałam niczego obiecywać, on sam powiedział zeby byla sprawa jasna ze nic mi nie może obiecać

Gość aguśka444
powiedział jeszcze ze jeśli nie będę chciała się umówić to nie będzie mnie namawiał, i też nie będzie tego jakoś przeżywał

no i w czym widzisz problem ? a miał szleć z rozpaczy ze ty z kaprysu odmówiłas spotkanie

Gość Nordica222
Ludzie, dziewczyna po prostu boi się, ze sie zauroczy, zakocha, a on zniknie jak banka mydlana i ma do tego podstawy po tych slowach. To juz lepiej baran niech by nic nie maówił. a teraz nie waidomo na co ma sobie pozwolic, ana co nie, bo a nóż posunie sie o krok dalej, a o n powie, bye :) tymczasem autorko daj Wam szansę, spróbuj jeszcze pare randek... bez zbytnich posuniec cielesnych i oceń :)

Gość Wacław Kopytko
Skoro tak Ci powiedział, to chce być w stosunku do Ciebie fair. Po co ma wyrzucać z siebie górnolotne słowa: "kocham Cię", skoro nie jest pewny swoich uczuć? Lepiej powiedzieć, że nie mogę Ci nic obiecać itd., niż składać obietnice, których może nie dotrzymać. Na razie traktuj Waszą znajomość jako koleżeńską, spotykaj się z Nim, dużo rozmawiaj, poznaj go dobrze, ale niczego sobie nie obiecuj. Będzie co będzie. Powodzenia.

Gość eeee to tak leciało
ja mam podobny problem....zastanawiam sie nawet czy nie chodzi o tego samego faceta;p albo to dla was typowe zachowanie....

Gość Wacław Kopytko
Wszystko zależy od człowieka, od jego osobowości. Osobiście nie składam kobiecie żadnych deklaracji, jeśli do niej nic nie czuję. Może jestem jednym z nielicznych, ale nie potrafię spojrzeć dziewczynie prosto w oczy i powiedzieć: "kocham Cię", jeśli nie darzę ją żadnym uczuciem.

Gość ja wczoraj spróbowałam
moj mi pwoiedział tez..znamy sie 3 miesiace..jest fajnie, miło, ciesze ze cie pzonałem itd..a co bedzie dalej to zobaczymy jak sie ułozy dodam ze sypiamy ze soba i funkcjonujemy jako para

Gość aguśka444
wiesz co może i chodzi o tego samego, ten o którym ja piszę- pierwsza litera imienia M...

Gość aguśka444
ale on oj tak mi sporo z takich rzeczy powiedział: trzymał mnie za rękę, powiedział ze jestem świetną dziewczyną, dobra, mądrą, poważna, to kolezance sie tak mówi???

Gość aguska ile ona ma lat
?

Gość aguska ile on ma lat
"on" mialo byc

Gość aguśka444
27