Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

lubię koncentrat pomidorowy

Polecane posty

bo koncentrat jest chyba dodatkowo przyprawiony :P ale pomidory smakują jak stare opony :classic_cool:

Gość raczej straszyc
a łyżka na to niemozliwe :p wreszcie normalne topike na tym padole :classic_cool:

ja i normalny topike :classic_cool: ? pomidory są zajebiste, bo produkuje się z nich dużo dobrych rzeczy :) ostatnio codziennie żrę koncentrat, od 3 tygodni :classic_cool: jeszcze nie próbowałam go z chlebem :)

Gość lubiem keczup
lubiem keczup, a mój chłopak musztarde. Wychowano mnie w przekonaniu, że musztarda to złooo i teraz nie wiem czy nasz związek ma przyszłość.

kebab z tym sosem co ostatnio wypuścili :) ? ja zapiekankę z makaronu...i koncentratu :classic_cool:

Gość EmsAms
a ja lubie sos do spaghetti Lowicz. Potrafie jesc go prosto ze sloika. :D

aaaa :) te sosy z torebki to podobno szit :classic_cool: mam uprzedzenia do sosów ze słoika, bo w nich jest mięso :P

Gość EmsAms
koldor nie w kazdym jest mieso. Sprobij "lowicz",ale tylko"do spaghetti". Ma duze kawalki cebuli,pomidorow,smak jabka czuc.Pycha:)

Gość lubiem keczup
no nie wiem czy kompromis to dobre rozwiazanie, wole amatora przetworzonych pomidorów, uważam ze w imie miłości powinien porzucic musztarde! Ja jestem keczupowym ortodoksem, ciężko zaakceptować nawet majonez.

Gość iza_mała
dziewczyny czy, któraś słyszała coś o koncentracie czarnomorskim? takie coś znalazłam (tomaty.pl) i chętne bym wypróbowała. Któraś coś może wie w temacie?

Gość gość
Nie słyszałam o tej firmie, ja mam swoją Primo gusto, koncentrat jest bardzo dobry , podobnie jak przeciery pomidorowe, aromatyczne, pachnące , słodkie. Oczywiście bez dodatków chemicznych itp.