Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laurkaaaaa212121

on nie ma za dużych wymagań?

Polecane posty

Gość Laurkaaaaa212121

moj chłopak ciagle żali się jak dużo ma pracy i jaki to on jest biedny. nie utrzymuje mnie rodzice mnie utrzymują ,a ja studiuje na ciężkim kierunku . pomagam mu w tym ,że może zawsze u mnie nocowac jak ma zjazd dużo na tym oszczędza i wogóle choć mnie nie zawsze jest to na rękę . on ma do mnie pretensje ,że nie pomagam mu w pracy , nie pozyczam mu kasy ( mam na własne wydatki nie jest jej tak dużo) i twierdzi ,że powinnam mu pomagać w czym się da, przenocowywać u mnie jego znajomych itd.nawet jak mamy gdzieś wyjsc to ledwo się wyrabiam bo on mówi,, uprasuj mi koszulę to , zrób tamto ,przynieś mi to , złoż mi to" jak małe dziecko mam go wyprawiać. I robi mi wyrzuty ,że tak wiele dla mnie robi bo np jak przyjedzie na zjazd to zabierze mnie na obiad (nocleg w akademiku jest droższy niż obiad za 10 zł) nawet prezentów na okazje mi nie kupil bo się żalił ,że nie ma kasy , ok zaakceptowałam to nie ma kasy trudno ,ale niech nie mówi ,że się tak dla mnie poświęca ciagle...Ja przesadzam czy on?

Gość moja droga to typowy
przyklad maminsynka i utrzymanka. Przejmiesz role mamusi (gotowanie pranie wszystko podane pod nos) a poza tym bedziesz pasozyta utrzymywac :O

Gość ehhh******
przenocowywać u mnie jego znajomych itd.nawet jak mamy gdzieś wyjsc to ledwo się wyrabiam bo on mówi,, uprasuj mi koszulę to , zrób tamto ,przynieś mi to , złoż mi to" Ty sie dajesz tak traktowac pozwalasz zbey mial takie wymagania zebys byla jego sciera do podlogi??

Zdecydowanie on przesadza, nie jesteś jego służącą. Koszula czasem sam może sobie wyprasować. Ja rozumiem przenocować jego, ale jego znajomi? Niech sobie sami szukają lokum a nie komuś się na głowę zwalać.

Gość Laurkaaaaa212121
i jeszcze stawia mnie w kłopotliwej sytuacji przy swoich znajomych bo mówi do mnie,, a może dzisiaj przenocujemy tomka i olę co kochanie?" i glupio mi się robi przy nich. jeszcze żebym miała mieszkanie ,ale ja mieszkam na stancji ze wpółlokatorkami mam tylko mały pokój dla siebie. i jeszcze ostatnio stwierdził ,że powinnam wcześniej przed nim wstać jak on idzie na zajęcia i zrobić mu śniadanie bo ja mogę sobie poźniej pospac w sobotę ,a on nie . On mi nie pomaga w prasowaniu ubran , przygotowywaniu sie do wyjścia , a ja mam mu pomagać jak dziecku? prasuje mu coś przed wyjściem nie raz myślę ,że to wystarczy...

Gość ehhh******
Ok jakis plus jest bo zadajesz sobie pytanie czy to w porzadku a my ci yeraz piszmey z eto nie jest w porzadku facet perfidnie cie wykorzystuje rozporzadza sie mieszkaniem wktorym ty mieszkasz robi z ciebie sluzaca wiesz co moj facet sam robi sobie kanapki do pracy jak ja od swieta chce mu pomoc mowi ze ma rece i sam sobie zorbi a jak rano nie starcza czasu wieczorem robi i pakuje do woreczka. To samo z prasowaniem on twierdzi ze nie jest niepelnosprawny ... raz w zyciu wyprasowalam mu koszule kiedy byl u mnie uroczystosic rodzinnej i sie poplamil. Wypralam i wyprasowalam zeby mogl odebrac i na 2 dzien dostalam ochrzan ze nie jestem jego sluzaca i po co prasowalam ...

Gość Laurkaaaaa212121
a i jeszcze stwierdzil kiedyś ,że powinnam mu pomoc pisać pracę magisterską. ,albo jeszcze lepiej mu ją napisać. tylko ,że ja mam swoje egzaminy wcale nie łatwe...

Gość ehhh******
Ty to wszystko powaznie piszesz uwazasz z epowinnas sie usprawiedliwac kiedy nie wykonujesz jego polecen?? Jak ty powaznie nie widzisz jakiego gnoja mas zi ze powinnas kopnac go czym predzej w dupe albo przynajmniej ustawic i pokazac gdzie sobie moze wsadzic swoje wymagania to z oba powaznie cos nie tak

Gość Laurkaaaaa212121
ja go probuje przywolać do porządku ,ale on twierdzi ,że jestem egoistką ,że w akademikach nocuje nie raz i po 5 osob w pokoju. ok ,ale dlaczego ja mam przenocowywać jego znajomych? nawet jego znajomi na mój pokoj zaczęli mówić ,, u łukasza" czyli ,że to niby jego mieszkanie. i on uznał ,że musi pomagać swoim znajomym bo oni mu też pomagają. tylko dla mnie to sa prawie obcy ludzie . próbuje bronić swoich racji ,ale to nic nie daje

Gość Laurkaaaaa212121
up

Gość wykop pasożyta.............
sorki, ale to już przegięcie z jego strony! on zachowuje się jak stonka ziemniaczana- szuka odpowiedniego żywiciela........

Gość a ja napisze tak to..
jestes albo pojebana albo trzymasz sie na sile chlopa by nie byc sama, na to samo wychodzi ;/

Gość regwbh5jkjhgtfrdes
:O rzuc palanta i sie juz wiecej takim zwiazkiem nie osmieszaj :O

powiem krotko: kopnij w zad tego egoistycznego chamskiego bufona. Razem z jego znajomymi, ktorzy rowniez wykorzystuja cie na calego. Dziwne ze dajesz soba tak pomiatac

Gość Laurkaaaaa212121
,, jestes albo poj**ana albo trzymasz sie na sile chlopa by nie byc sama, na to samo wychodzi ;/" ja już mialam 5 facetów i mogłabym mieć innego niż on bo nawet niedawno miałam ,, kandydata" ,ale mu odmuwówłam, ale zakochalam się w nim chociaż sobie nie pozwalam nie pożyczam mu kasy itd , nie pisze mu pracy nie dam sie wykorzystywac to męczą mnie te jego ciagłe wyrzuty ,że jestem egositką itd

hehe widze ze kolo sie swietnie ustawil :D

Gość ehhh******
Odpowiedz dlaczego z nim jestes bo to ze kochasz ... slaby argument pozatym jak mzna kochac takieog gnoja kocha sie wlasnie za charakter za to czy czlowiek jest dorby i wartosciowy

Gość Laurkaaaaa212121
nie ustawil się bo ja się nie zgadzam na większosc tych jego ,,wymagań" ,ale przykre jest to ,że chce sobie ze mnie zrobić swoja służącą bo ja nia nie będę... myślałam ,że jak bede mu odmawiać pozyczenia kasy, zrobienia sniadania itd to w koncu odpusci i zrozumie ,że nie ze mną takie numery , ale on nadal nie rozumie dzisiaj znowu doszlo do takiej rozmowy do wyrzutów i się zalamałam ,że on tego nigdy nie zrozumie ,że nie dostosuje sie do jego wymagań

to nie sa wymagania tylko POLECENIA ;)

Gość Laurkaaaaa212121
nawet mi kiedyś sugerował ,że jego znajomym ich dziewczyny kupuja prezenty za 300 zł i to jest normalne. ja mu specjalnie od tego czasu kupowałam wręcz symboliczne nigdy powyzej 50 zł bo po pierwsze nie dam się naciagac po drugie nie mam na tyle kasy żeby nią tak szastać.. no i fajnie ,że on mi kupuje takie prezenty bo wcale tak nie jest... przykro mi teraz jak o tym wszystkim myślę ,że on taki jest

Gość ehhh******
bozesz dziewczyno opisujesz jak ten gnojek sie zahocwuje niby sie nie zgadzasz na to nie pozwalasz on ddalej swoje i co ciagle nie podjelas decyzji o rozstaniu?? Nie rozumiem odpowiedz mi na pytanie po co to ciagniesz??

Gość Laurkaaaaa212121
a bo liczyłam ,że on to zrozumie ,że nie można mną pomiatać ,ale chyba faktycznie nie zrozumie..

Gość ehhh******
I co zamierzasz??

Gość Laurkaaaaa212121
pewnie to zakonczę ,ale cięzko mi bedzie :(

Gość ehhh******
Mam nadzieje ze podejmiesz sluszna decyzje i pomysl co bedzie jak nie daj boze jeszcze z nim troche wytrzymasz i dotrwasz do slubuprzed toba cale zycie czym szybciej zaczniesz szukac wartosciowego faceta tym lepiej

Gość manuka
Uciekaj od tego chlopaka jak najdalej!! To jest jakis chory psychicznie czlowiek i Cie wykorzystuje na maksa. Gdzie on ma uczucia do Ciebie?? Sorry, ale raczej nie w sercu. Takie wymagania, zachcianki to nic tylko wyzyskiwacz. Zerwij z nim i to jak najszybciej! Nie dawaj noclegu ludziom ktorych nie znasz, nie kupuj mu nic, zadnego prania, prasowania-co on rak nie ma??? Ja np. mojemu mezowi chyba raz uprasowalam koszule bo sie spieszyl..chlopy tez maja rece i moga wykonywac roboty domowe!!! Naprawde...ten chlopak CIe wykorzystuje!

Gość Laurkaaaaa212121
nawet chciał na mnie wymusić żebym zrobiła prawo jazdy ,, bo tak nam bedzie łatwiej" a ja nie planuje na razie zrobić i już... może za 2 , 3 lata zrobię. jeszcze do podwożenia by mnie chciał wykorzystywać ,a on jest facetem