Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koliberek1

SZOK!!!!!ZNIECZULICA!!!!!!

Polecane posty

Gość babilonka łatwo pisać
łatwo * Przez Twoją głupotę sama błędy robię :O

Gość babilonka
No tak, genialne strategie, dac komuś w pysk na ulicy. od kiedy to się agresję zwalcza agresją?

Gość @ to ja
Brawo dla Ciebie, za odwage

Mogłaby równie dobrze przyłożyć dziecku w domu i wyżyć się za to, że dostała publiczny opierdziel. Jeżeli ta kobieta jest choć odrobinę inteligentna to zrozumie jak się czuje jej dziecko. W końcu sama ma juz podobne doświadczenie.

Autorko jak ja bym to obserwował z zewnątrz, to dałbym ci w pysk. Nie tej babce tylko tobie, patologią to jesteś tutaj ty.

Gość do babilonka
" No tak, genialne strategie, dac komuś w pysk na ulicy" Czytania ze zrozumieniem jeszcze nie opanowałaś wielce dorosła kobieto :O :O :D ?

Gość babilonka
Nie mam 15 lat ale znacznie więcej, z patologią mam do czynienia na co dzień z racji wykonywanego zawodu więc nie sądź pochopnie

Gość do babilonka
Nie będę z Tobą pisać , bo widać , że coś nie tak z Tobą 🖐️ Autorko brawa dla Ciebie . A Ty Daniel pewnie też byś stał i się patrzył . Żenada .

Gość mkhjiy
Odezwała się banda debili która ma zaciesz z publicznego lania, pewnie sami lejecie swoich dzieciaków pokątnie, ale tutaj odgrywacie stróżów moralności :O ale żenada

Sluchajcie,nie jestem dumna z tego co zrobilam,sytuacja mnie przerosla!To byl widok nie do zniesienia jak dla mnie!I to nie byl jakis tam klaps w tylek tylko poprostu bicie gdzie popadnie!Po plecach,glowie...bylam w szoku !i teraz to na prwde zaluje ze policjinie wezwalam!

Gość babilonka
Na drugi raz wezwij policje, nikogo nie lej bo różnie może się to dla Ciebie skończyć