Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość - Policzki -

Restylane w Poznaniu

Polecane posty

Gość - Policzki -

Czy ktos mogkby mi polecic lekarza / dermatologa w Poznaniu, ktory ma doswiadczenie we wstrzykiwaniu kwasu hialuronowego w policzki (SubQ, Voluma)? Za wskazowke bylabym bardzo wdzieczna!!! Dziekuje i pozdrawiam Maja

solumed-robia prawdopodobnie szkolenia dla lekarzy. schudłam dość mocno i oprócz laserowej lipolizy lekarz uzupełnił mi policzki sub-Q najnowszą metodą hudroliftu. rewelacyjne podejście do pacjenta. to moge polecić bo wygladam naturalnie.

Gość - Policzki -
Dzieki za informacje. Natknelam sie w internecie na Solumed. Na tej stronie jest link do Instytutu Medycyny Estetycznej Shape pod tym samym adresem i tam robia ponoc SubQ. A ty robilas bezposrednio w Solumedzie? Jestes z efektu zadowolona?

niestety nie znam lekarzy w Poznaniu, ale ciekawa jestem co dokładnie planujesz zrobić bo wtedy łatwiej dobrać wypełniacz. osobiście wybrałabym najbardziej naturalny wypełniacz ze względu na późniejszy efekt i mniejszą ilość powikłań czyli kwas hialuronowy (juvederm voluma)

do Policzki tak, Solumed-dr Kruk- naturalnie odbudował mi policzki. taktowne podejście i miłe dziewczyny na recepcji.

a co to za nowa metoda?? jak długo się utrzymuje nie ma żadnych powikłań grudek itp. przecie to jest substancja obca i może różnie zareagować pod skórą?

ja nie mam żadnych grudek.z tego co wiem to kwas haluronowy to naturalny składnik naszej skóry. mam naturalnie odbudowane policzki i łuki skroniowe, a nie jestem wypchana jak kukła. polecam dr Kruka w Solumedzie.Rewelacja!

hostess - ten preparat to chyba taki odpowiednik tego kwasu, o którym Ty pisałaś... A co do efektu, no to sporo zależy od lekarza. Powinien precyzyjnie podać preparat. Z tego, co słyszałam dużo łatwiej wykonać zabieg tym kwasem hialuronowym, co wspomniała hostess.

no ciekawa jestem jak dokładnie wygląda ta nowa metoda.... wolumetria o której pisałam polega na wprowadzeniu małych kaniul przy skroniach i wprowadzenie kwasu hialuronowego pod skórę. generalnie metoda łatwa a i miejsca po kaniulach nie są widoczne :)

jezu-Laski-opowiadacie o tych metodach jakbyście same to robiły-mnie interesował efekt koncowy i bezpieczeństwo zabiegu-byłam w dobrych rękach i przynajmniej teraz nie wygladam nadmuchana jak górniaczka.

no to super że dobrze wyglądasz a mogłabyś opisać jak wygląda zabieg ?? żebym mogła wiedzieć cokolwiek na temat tego zabiegu? :)

To, czy kończymy "napompowane", to już zależy od lekarza, a nie samego preparatu. W końcu to on jest specjalistą i decyduje jaką objętość nam wstrzyknie. Dobrze, że trafiłaś na sensownego lekarza i jesteś zadowolona. W końcu o to w tym chodzi. Problem pojawia się wtedy, kiedy ktoś próbuje wyglądać 20 lat młodziej i pompuje sobie buzię w nienaturalny sposób (sądzę, że to mamy u Górniak... a szkoda, bo była z niej piękna kobieta!).

Gość jaka jest cena
za 1 cm ?

Gość mmaria31
w poznaniu za 1 cm3 perlene czyli na 2 lata 1500pln ale efekt rewelacyny-włąsnie jestem po zabiegzaplaciłam w sumie 3 ooopln i w tym miałam 4 cm3-twarz odmłodniała o 15 lat a tak pewna nie byłam nigdy. prawdziwy szok. doktor wygubił mi 1.5 cm skóry z chomików i rewelacjia

Gość Swarcel
zobacz sobie na strone pani Turczynskiej, ona tez przyjmuje w Poznaniu, chyba gdzies na Winogradach, a za ampułkę 1ml zapłaciłam 738zł. Cena konkurencyjna. www.chiropraktyka.com

Gość precz_z_reklamą
swarcel zaczyna drugą kampanie reklamową :-) daj sobie na luz i nie rób z ludzi idiotów. nie dobrze mi sie robi od tych twoich wpisów.

Gość kamarina
a ja mam wrażenie że ten cały wątek sobie sam solumed założył i go napędza, jakieśprofesjonalne te odpowiedzi... a z tymi cenami to chyba trochę przegięli, ja wczoraj miałam restylane perline robione bruzdy i tyle nie wyszło

Gość rudaanka77
Ja jestem bardzo zadowolona z zabiegu robiłam usta i bruzdy nosowo wargowe własnie restylane ,ceny 1000-1400 za ml zależy jaki preparat. Robiłam w lumedica w luboniu u dr.Cerkaskiej