Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CARMEN**

Czy wy też tak macie????

Polecane posty

Czy po stosunku wypływa wam też sperma z pochwy pytam bo ja tak mam i boje sie że przez to nie dochodzi do zapłodnienia

hmm no pytanie ciekawe :) mi po stosunku nie wyplywa nic, moge "po" wstac, chodzic i nic nie wyplynie dopoki np nie pojde na wc, albo po jakiejs godzince no chyba ze w pozycji na jezdzca

Gość uyiyuiuy
ja do góry dupą leżałam po seksie jak się staraliśmy o dziecko żeby od razu nie wypłynęło

dzieki kochane za odpowiedzi. nie pamietam już jak to było z pierwszym dzieckiem oczywiscie ze odrazu nie wstaje po stosunku:) także mam nadzieje ze udało mi sie zajsc w ciąże

Gość do mademoiselle1983 ale ten tw
oj bachor paskudny!widac musisz byc wraz ze swym kutasem wyjatkowo obrzydliwa!fu!

Carmen, piszesz tak ze mam wraznie ze jestes dziewica a nie ze juz jedno dziecko masz. :D Wy sie z M nie kochacie jaknie chcecie dziecka splodzic? czy jak? Ale pytanie :D :D :D

Gość supoerr
jagoda idz sie zajmij dzieckiem przebierz mu pieluche bo jak ma 3 na dzien to pewnie juz ma mokro!! daj mui wiecej picia ty pieprzona egoistko

Gość barbaraa24f5
Było dwóch: Lech, Jarosław Jeden Kaczor teraz został Przez upadek Tupolewa Trafił bliźniak wprost do nieba Jego Maria, czarownica Spiekła aż na tyle lica Ze musiała pani Kopacz Po lakierze ją rozpoznać Było w polsce głupków wielu Dwoje spocznie na Wawelu Wierszyk ze strony www.ktozabilprezydenta.pl

Gość saleminka8
dochodzi do zapłodnienia :P jak stosunek jest w odpowiednim czasie(podczas lub max 1 doba po owulacji) to do zapłodnienia dojdzie,ja zaszłam,przy drugiej ciąży również zaszłam,ale po stosunku leżałam sobie gdzieś 20minut ;)

Gość bomba_bomba
a co ma zapłodnienie do wypłynięcia spermy z pochwy?????? No przestańcie przecież ta i tak w naszej wydzielinie zostają plemniczki :)

Gość afera taka jak i autor strony
"Komisja pomimo większości z PO zaczyna po woli demaskować aferzystów." Po woli, bardzo po woli pracuje mózg człowieka, który owa stronkę napisał.

Gość a skąd jest madameselle?