Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exogeni

czy jest coś złego w tym, że szukam sobie FACETA Z MIESZKANIEM?

Polecane posty

Gość exogeni

bo ja juz mam dosc mieszkania ze starymi wiec szukam faceta do ktorego moglabym sie wprowadzic, a faceci jak slysza ze moim wymaganiem jest mieszkanie to biora mnie za jakas materialistke... a mi nie o to chodzi :/

Gość koalalla
to nie mow o tym na prawo i lewo.

A jak już byście mieli je razem wynając to źle? Samotni faceci z reguły nie mają własnych mieszkań bo ich na nie nie stać.

Gość why?why?dlaczegoo?
jak to ci nie o to chodzi skoro sama napisałaś że szukasz mieszkania !!! hahaha , zdecyduj się

Gość kawapopijamerzadko
no bo to jest materializm. Moze sama se kup mieszkanie i zaprois do niego faceta niech z toba mieskza , żal mi cię tępa kurwo

Gość taki jeden....
Jestem samotny i mam wlasne mieszkanie w ktorym nie znioslbym obecnosci innej osoby. Taki jestem.

Gość angewytonu
no tak , najlepiej na gotowe :D niezła prowokacja

Gość nie karmić trolli.......
nikt sie nie nabrał 0/10 nie karmić trolli

Gość ona szuka wygoodnnego życia
szuka wygodnego zycia bo to materialsitka

A złe w tym jest to że traktujesz ludzi instrumentalnie. Służą Ci oni do zaspakajania twoich potrzeb. Ale nie martw się. Większość kobiet tak ma.

Gość p p p p p p p p p p p p
jestes po prostu wygodna! Ale wiesz.....ryzykowne to jest posuniecie troche gdyz kiedys moze cie wyjebac z tego mieszkania na zbity pysk jak sie mu znudzisz i co wtedy zrobisz?? ....znjadziesz sobie kolejnego?

Gość exogeni
ale mnie pojechaliście, jestem kobieta i na dodatek troche niezaradna zyciowo... jedyne co mam to to ze jestem ladna :( jak tak dalej pojdzie to bede siedziala rodzicom na karku do konca zycia a tak jakbym sobie znalazla mezczyzne z mieszkaniem to chociaz cos bym miala z zycia a przeciez bym mu sie dorzucala z wyplaty, placilibysmy rachunki razem :(

Gość ona szuka wygoodnnego życia
"płacilibyśmy rachunki razem " hahahahahahahahaha :D No tak , rachunki za 500 zł to można płacić :D A mieszkanie za 100 000 lub pół miliona to niech on kupi :D Och ty kurwoooooooo

Gość aniaaa i romekl
rachunki płacilibyście razem :D Jeszcze masz czelność napisać że razem ??? To ty powinnaś sama płacić rachunki wtedy.

Gość zob a a a czcie
ja też miała bym cos z zycia hahaha :D nie no , to prowo jest :D Jak chcesz mieć coś z życia to rób aby coś mieć a nie liczysz na kogoś innego

Gość exogeni
boze ludzie to nie jest zadne prowo, ja po prostu chce miec normalne zycie, chce miec faceta ktory bedzie mnie kochal, chce MU urodzic dziecko i go uszczesliwiac!!!!! jak mamy wychowywac dziecko jak nie mamy mieszkania : ( nie powinniscie mnie oceniac tak surowo

Gość zob a a a czcie
"ja poi prostu chce mieć normalne zycie " no to rób coś w tym kierunku a nie szukasz gotowego ! Sama se wynajmnij lub kup , w czym problem ?

mówisz że nie jesteś materialistką ale ani razu nie wspominasz o uczuciach...to ma być związek oparty na miłości czy może spółka gdzie on wnosi mieszkanie swoje a TY mu seks ? ludzie .. :O

"chce miec faceta ktory bedzie mnie kochal, chce MU urodzic dziecko i go uszczesliwiac!!!!! Ale tylko pod warunkiem, że będzie miał chate? :D :classic_cool: a opcja kupienia go razem pewnie też nie wchodzi w grę? :D:D:D:D:D

Gość exogeni
napewno sa w polsce normalni faceci ktorzy rozumieja ten uklad bo np sa niezbyt przystojni wiec nie maja szans u kobiety ale ja moge z nim byc (jestem ladna) i mieszkac w jego mieszkaniu on ma mnie i normalna rodzinei wszyscy jestesmy szczesliwi

ja rozumiem ze mieszkanie jest wazne ale takie problemy można pokonywać razem, wynajmować, wziąć kredyt, dziewczyna też może mieszkanie wnieść jak np odziedziczy po babci ale żeby to było jedno z kryteriów Twojej oceny przyszlego partnera...dla mnie to śmierdzi materializmem

Ty naprawdę jesteś taka głupia czy tylko udajesz? :D "napewno sa w polsce normalni faceci ktorzy rozumieja ten uklad" NIE, WTEDY TO ONI NIE SĄ NORMALNI :classic_cool: "bo np sa niezbyt przystojni wiec nie maja szans u kobiety ale ja moge z nim byc (jestem ladna) i mieszkac w jego mieszkaniu on ma mnie i normalna rodzinei wszyscy jestesmy szczesliwi" A NO TO PEWNIE :D MOŻE BYĆ PASZCZAK, BYLE MIAŁ CHATĘ :D

"napewno sa w polsce normalni faceci ktorzy rozumieja ten uklad bo np sa niezbyt przystojni wiec nie maja szans u kobiety ale ja moge z nim byc (jestem ladna) i mieszkac w jego mieszkaniu on ma mnie i normalna rodzinei wszyscy jestesmy szczesliwi" ... yyy dobra cofam to co napisałam, to nie ma sensu, Twoja wypowiedz mówi o Tobie wszystko :)