Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirka31.78

pomozcie kochane...

Polecane posty

ostatni okres mialam 17 marca dzis jest 16kwiecien i nie mam jeszcze okresu cykle mam 28.Ostatnio bolal mnie dol brzucha bola mnie piersci i mam brazowe uplawy nie ma ich duzo takie plamienia lekkie czy to oznacza ciaze?z gory dziekuje

ja takie plamienia mam czasem przed i po okresie... zrob test, jezeli jestes w ciazy napewno wyjdzie juz dodatni :)

Gość hjgjuytkyuk
poronienie

Gość bomba_bomba
to że boli cię brzuch może wskazywać na ciążę, ale najlepiej jak zrobisz teścik :) leć szybciutko, to może być fasolka - gratuluję, a i jeszcze coś jak masz jakieś plamienie to musisz to obserwować, bo ciąża może być zagrożona... Ale nie martw sie na zapas, bo plamienie często się zdarza przy implantacji zarodka :)

jakie poronienie nie ma tych uplawow duzo tylko jak wloze kawalek husteczki to jest lekko brazowa a przedwczoraj mialam uplawy przezroczyste.czy to przed okresem? robilam wczoraj test wyszedl negatywnie:9

prosze obliczcie mi czy powinnam juz dostac okres z nazeczonym staram sie o dziecko i jestem teraz wystraszona tym kolorem

Gość bomba_bomba
no to może nie jesteś w ciąży, tylko spóźnia Ci się okres, ale ciąży nie możesz też wykluczyć, bo testy są często mało czułe. Mozesz poczekać, a jak nie chcesz czekać to możesz zrobić z krwi test BetaHCG - o każdej porze dnia. Pozdr

Gość bomba_bomba
a jeszcze jedno... Ja też mam tzw. plamienia przedmiesiączkowe, które zaczęły mi się jakieś 4 lata temu, mimo że wcześniej nie miałam takich historii. I mam właśnie najpierw brązową wydzielinę, potem czerwoną, a w końcu przychodzi okres.

Gość bomba_bomba
Z twojego opisu wynika, że dziś masz ok 31 dc, więc jak najbardziej powinnaś dostać okres, musisz czekać... ale najlepiej jak zrobisz betę wiem co mówię :)Jeśli jesteś z Łodzi mogę ci polecić laboratorium, które nawet po 17 pobiera krew...

Gość bomba_bomba
Może macie także laboratorium Diagnostyka , oni mają wyniki badań przez internet, dlatego myślę że super. Musisz sprawdzić w necie. A co do testów z moczu to ja jestem sceptyczna bo miałam niejednoznaczne wyniki, i dopiero jak zrobiłam betę byłam pewna :) Niestety poroniłam w 7 tyg.

Gość bomba_bomba
Znalazłam: Punkt pobrań T. Wendy 7/9 tel: 058 620 84 01 ale czynne Pn-pt 8-16

Gość bomba_bomba
w gdyni oczywiście

wlasnie zrobilam test wyszedl negatywny,moze jutro dostane okres jak myslisz kochana?test by wykazal tyle dni juz prawda bo kochalismy sie 26 27 29

Gość bomba_bomba
Na razie uciekam z netu :) ale jeszcze wróce sprawdzić czy już coś wiesz. Trzymam kciuki :)

Gość bomba_bomba
No w sumie to dziwne, że nawet jaśniutkiej kreseczki nie widzisz... Ja w 35 dc widziałam u siebie tylko jaśniuteńką kreseczę i dlatego szybko zrobiłam betę, która wykazała juz dość spore stężenie bety we krwi. Nie wiem, chyba musisz troszkę zaczekać, albo na okres albo na pozytywny wynik:) Ja lece ale jszcze sprawdze twój topic :) Pa