Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eksy

wielkie wydarzenie-stres, paraliż itd.

Polecane posty

Gość eksy

Witam, piszę ad hoc żeby zająć czymś myśli bo czuję że wariuje! Jestem w pracy nie mogę sie na niczym skupić. Ma się dziś wydarzyć coś wielkiego, coś co zmieni moje życie juz na zawsze i ja bardzo tego chcę. Jednak wszystko zależy od jednej osoby która zawiodla mnie już niestety kilka razy. Siedzę i z nerwów boli mnie żołądek. Czekam na jaką wiadomość że wszystko idzie po mojej myśli i że dziś nastąpi ten dawno oczekiwany przeze mnie przełom. Proszę zajmijcie czymś moje myśli bo tu zwariuję od tego czekania i bólu z nerwów :(

Gość eksy
lubicie fantazy? Właśnie skończyłam czytać 3 tomy Grzędowicza - Pan Lodowego Ogrodu. I muszę przyznać że wciągnął mnie. Jednak moim ulubionym autorem fantazy jest George Martin. Saga "pieśń lodu i ognia" jest powalająca. Prace nad ekranizacją pierwszego tomu trwają, a scenariusz napisałam sam autor.

Gość eksy
no tak, nikomu nie chce sie ze mna gadac :(

Gość eksy
naprawdę muszę opowiedzieć jakąś łzawą historię żeby ktoś chciał ze mną pogadać?

Gość eksy
już wszystko wiem. Znów nic z tego nie wyszło. Znów moje plany spełzły na niczym. Znów mnie zawiódł. Już się nie denerwuję. Teraz jest mi wszystko jedno. Dziękuję za wsparcie.