Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dialogowa

Prosze o baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo szybką odpowiedz

Polecane posty

Gość dialogowa

jestem w trakcie pisania reklamacji do telefoni dialog, przy podpisywaniu umowy pytalam przedstawiciela czy kwota abonamentowa sie nie zmieni zapewnił ze tak chcialam aby podpiswał sie pod takim zdaniem ale odmówił, po 7 mc abonament przyszedl 2 razy taki pani w infolini kazala napisac mi reklamacje. Jakimi aktami prawnymi moge sie kierować?? Czy jest taki akt który mówi ze powinnam byla byc poinformowana ze po jakims czasie jednak oplata ulegnie zmienie?? Bardzo prosze o szybką odpowiedz zainteresowanych

Gość niby kto ma być zainteresowany
? poz tym to ty masz umowę, to se ją przeczytaj i jak masz rację, to się do niej odnieś w uzasadnieniu reklamacji

Gość dialogowa
prosiłam o odpowiedz zainteresowanych !!

Gość dialogowa
zainteresowani - ludzie którzy mają coś na ten temat do powiedzenia napewno zainteresowanym nie jest koles który Mi pisze że pije kawe !!

Gość lkioi
a co masz napisane w umowie? sprawdź dokładnie zanim zaczniesz się odwoływać. czasami jet tak że operatorzy w ramach promocji dają jakiś okres (np pół roku) kiedy koszta za abonament są znacznie niższe

Gość Nie mam pojęcia, jak
sformułowana jest umowa pisemna i jakie tak naprawdę miał uprawnienia przedstawiciel firmy. Jesli w podpisanej umowie jest formułka, że firma pozstawia sobie możliwość zmiany opłaty to niestety nic nie zdziałasz. Umowa pisemna ma większą moc wiążącą niż umowa ustna

Gość lkioi
jak będziesz się odwoływac to tylko w oparciu o umową jaka zawarłaś z operatorem