Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten kot jest bez sensu

kto ma buldoga angielskiego?

Polecane posty

możecie coś powiedzieć o swoich psach? jak u nich z ruchem, życiem w bloku (nie jakąś ciasną kawalerką tylko normalnym mieszkaniem), ogólnym charakterkiem, skłonnością do ułożenia, itd? niedawno widziałam właśnie angielskiego na ulicy i się dosłownie zakochałam w tym charczącym brzydalu. od dwóch lat planuję kupno psa, bo smutno mi samej w domu, zastanawiałam się nad rasą i teraz jestem prawie pewna, że to właśnie buldog będzie moim nowym towarzyszem. o ile okaże się, że rzeczywiście mam warunki na takiego psa, więc liczę na was. i pewnie zaraz się pojawią wpisy o psach ze schroniska, także od razu powiem, że przez 25 lat życia mieszkałam z czworonogami wziętymi ze schroniska, bo moi rodzice mają ogromne serce do porzuconych psiaków, więc posiadanie rasowego szczeniaka to coś w czym też chciałabym się spełnić :P

Bardzo mi się te psy podobają. I jeszcze pekińczyki lubię. Z tych małych oczywiście, bo z dużych to owczarki podhalańskie i dogi. Miałam kiedyś pekińczyka. Bardzo charakterny i inteligentny psiak.

dogi są przepiękne, właśnie jeden pies, którego przygarnęli moi rodzice to był porzucony dog i do dzisiaj nie mogę zrozumieć kto chciał się pozbyć psa z taką inteligencją :o jeszcze uwielbiam owczarki niemieckie, ale to podobno piekielnie żywotne psy, więc chyba by przy mnie i moim trybie życia zwariował. także szukam czegoś w miarę spokojnego, psa który może poleżeć sobie przez kilka godzin, ewentualnie sam się sobą zająć kiedy pracuję :P

Znałam kiedyś osobę, która miała buldoga, ale francuskiego. Podobno nadają się do bloku, bo są małe i nieagresywne. Lubił się tylko obszczekiwać z innymi psami:D