Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem głupia, ot co

czy jest szansa dla tej miłości?

Polecane posty

dobrze dam znać tylko czytajac wasze wypowiedzi za wszystki bardzo dziękuję nawet jak są mocne i krytyczne to dla mnie wazne źródło nowych spojrzeń na tą sprawę zastanawiam się czy zdecyduję się na tą ostateczną rozmowę nie bedzie już odwrotu bedą byc może łzy i sama nie wiem co jeszcze ale na koniec dowiem się wreszcie może co on o tym myślał/myśli 5 lat to kawał czasu i sporo przemysleń

kiedy ojciec pyta swoje dziecko czy jest szczęśliwe zapewne pragnie by tak było z całego serca pragnie dla swojego dziecka szczęścia kiedy ktoś kto cię kiedyś kochał pyta cie czy jestes szczesliwa może z całego serca tego własnie dla ciebie pragnie

"uważasz że zasługujesz na niego? ..." życie nie polega na zasługiwanie na siebie nawzajem to raczej ekonomia sie tym zajmuje moje zalety? to nie na temat nie jestem tu po to by sie reklamować

on powiedział: że jestem taka o jakiej marzy widocznie te co mam zalety mu wystrczały może nie spodziewał się tylu wad ale człowiek nie składa się wyłącznie z zalet

widocznie te co mam zalety mu wystrczały może nie spodziewał się tylu wad ale człowiek nie składa się wyłącznie z zalet dobra dobra, nie udawaj, zaczynaj pierwsza zaleta to?

haha, tak sobie to tłumacz.. że nie polega na zasługiwaniu, bo nie jesteś sama sobie w stanie się przyznać, że tak naprawdę jesteś dla niego niczym. łudź się dalej że cię kocha. dawaj te zalety bo się ściemnia