Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość włocławianka

Bezrobotne włocławianki!Gdzie jesteście????

Polecane posty

Gość włocławianka

Witam Was kochane!Otóż znalazłam się w nieciekawej sytuacji życiowej:/.Krótko ją zatem opiszę.Nie mam pracy i to w tej chwili jest dla mnie bardzo duży problem:(.Nie mam jej już 1.5 miesiąca.Mnóstwo wysłanych CV, listów itd. ale nie o tym mowa...Poza tym studiuję zaocznie.Brakuje mi pracy, pieniędzy ale przede wszystkim kontaktów z ludźmi:(.Byłam na stażu ale niestety się skończył.Ale wiecie co jest najgorsze????To, że myślałam kiedyś ile rzeczy będę mogła robić nie mając pracy....Że będę się dużo uczyć, porobię wreszcie porządki, ze to że tamto....A prawda jest taka, że jestem tą sytuacją przygnębiona i NIC MI SIĘ NIE CHCE:(.Siedzę non stop przed komputerem a powinnam gdzieś wyjść.Ale każdy pracuje, uczy się, coś tam robi a ja nic...Głupio mi przed znajomymi i rodziną że nie mam pracy.Strasznie spadło przez to moje poczucie własnej wartości.Są tu może kobietki z mojego miasta które mają podobne problemy?Może mogłybyśmy sobie jakoś nawzajem pomóc?Dajcie znać!Dobrze byłoby pogadać z kimś kto przeżywa to samo....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować