Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budysssiek

poce sie i nic nie pomaga..help!!

Polecane posty

Gość budysssiek

jak weszłam w okres dojrzewania to sie zaczęłam strasznie pocic pod pachami..nieważne czy lato czy zima, uzywam dezodorantów ale nie pomagają, jedynie usówają przykry zapach...kupilam Antidral ale on strasznie podrażnia moja skórę i swędzi po nim jak cholera..i nie można sie depilować przy jego używaniu...a twraz to przecież muze sie depilować jak chodze w cienszych bluzkach...macie jkaies pomysły?..bo juz nie wiem co mam robić:(

Gość nie przesadzaj
co prawda antidralu nie używałam, ale korzystam z etiaxilu, a to prawie to samo. Zasada jest jedna - tych środków trzeba używac na SUCHĄ skórę, inaczej swędzi i piecze. Nie myśl jednak, że jak się umyjesz/wykąpiesz i to wytrzesz to od razu masz suche pachy. Nie zapominaj, że woda wsiąka również w skórę. Dlatego ja robię to tak: po kąpieli wycieram się dokładnie i czekam jeszcze z pół godziny, czasem dłużej aż woda wyparuje z mojego ciała, jeszcze raz wycieram się pod pachami i dopiero wtedy nakładam etiaxil. Zaręczam cie, że nic nie piecze. Spróbuj :) Druga sprawa - depilacja. Ja smaruję się etiaxilem raz w tygodniu. Wtedy dzień przed nie golę pach, a następnego dnia normalnie. Ten jeden dzień możesz pochodzić z dłuższym rękawkiem. Pozdrawiam i mam nadzieję że pomogłam :)