Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietka..Kokietka

Dziwne odczucie.?

Polecane posty

Gość Kobietka..Kokietka

Mój problem jest taki poznałam chłopaka przez neta ale spotkaliśmy sie spodobaliśmy sobie i spotykamy sie piszemy układa się dobrze, tylko jest jeden problem zaczęlismy pisać o sprawach intymnych. Oboje jesteśmy doświadczeni zadałam mu kilka pytan na ktore chętnie odpowiedział i poczułam że wszystkiego próbował więc ze mna będa jak cos tylko powtórki i boje sie ze moze myslec o innej . pewnie jestem zazdrosna nie umiem zaakceptowac jego doswiadczenia choc sama mam pewne rzeczy za sobą,, moze mieliscie tak>? pozdrawiam

Ech... te kobiety :) ;) nawet kiedy wszystko wydaje się piękne i dobrze się układa, to i tak znajdą powód by być chociaż odrobinkę nieszczęśliwe :O Od razu widać że do seksu podchodzisz w bardzo mechaniczny sposób. :O Wystarczyło by raz Ci duupsko pękło i reszta - po, była już tylko "powtórką". :O Skoro Ty tak myślisz to inni pewno są tego samego zdania. :O Dla własnego spokoju, poszukaj sobie jakiegoś prawiczka i bądź "panią sytuacji" lub obecnej sympatii zaproponuj by spróbował posunąć Cię w ucho :O Nie dość że będziesz oryginalna, to zapadniesz mu w pamięci i jak jakaś inna kobieta mu to zaproponuje, na bank pomyśli o Tobie. :O

Gość Kobietka..Kokietka
w ucho hmm na pewno spróbuje:P