Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelieeeeee

Czy w Polsce w sklepie H&M są duze przeceny?

Polecane posty

Gość amelieeeeee

Hej! Jestem w Szwecji i tutaj od jakichś kilku dni w sklepie H&M są nieamowite przeceny, można kupić ciekawe ciuchy i dodatki za grosze, nawet te z tegorocznej kolekcji, która weszła całkiem niedawno. Całkiem nie wiem czemu. Moje pytanie, to czy w Polsce w sklepie H&M jest podobnie teraz? P.S. Prosze darowanie sobie komentarzy, ze H&M to badziew itp. Tez uwazam, ze duzo w tym racji, ale aktualnie srednio stoje z kasa, a jak na moja kieszen sa tam fajne ubrania, nie odbiegajace wielokrotnie wygladem od ubran drozszych firm, moze jedynie jakoscia;)

Gość amelieeeeee
up

Gość Afi
gardzę pomiotami kupującymi w H&M :)

Gość amelieeeeee
hehe ok, strasznie mnie to zabolalo. Moze ktos jednak sie orientuje i odpowie mi na pyt?

Gość kasia plasia1111
bylam ostatnio w H&M i nie zauwazylam zadnych przecen

Gość Afi
gardzę biedakami kupującymi na wyprzedażach 🖐️

Gość ja nie gardzę
:) ale niestety nie wiem

Gość kasia plasia1111
schowaj sie Afi ze swoimi opiniami,kogo to?

Gość amelieeeeee
dzieki za odpowiedzi:) A Afi nie ma sie co przejmować, leczy tu zapewne komplexy:)

Gość Afi
kompleksy? mnie stać wydać kupę hajsu na zajebiste ciuchy, zamiast czekać na wyprzedaż za pół ceny. kup sobie teraz zimową kurtkę - pewnie ci się przyda, biedoto :D

Gość kasia plasia1111
mój czarnoskóry chłopak zawsze kupuje mi za 1/4 ceny, bo ciężko pracuje trzepiąc u ludzi dywany po 18 godz. na dobę, ale ja nie narzekam, bo ma niezłą pałkę :)

Gość a ja napisze tak
Afi płytka jesteś

Gość kasia plasia1111
Afi-i poczemu to sluzy?Dowartosciowalas sie w ten sposob?Jeden wielki zal jestes

Gość kasia plasia1111
no tak,a teraz afi bawisz sie w podszywy?zal,zal,zal

Gość amelieeeeee
przyznaję się. jestem biedna. na gówniane ciuchy zbieram prawie pół roku, na buty prawie rok, głodzę się, bo nie byloby mnie stać na ciuchy :(

Gość amelieeeeee
nie podszywaj sie:) PRzeceny dotycza ciuchow, które niedawno weszły do kolekcji, sa to ciuchy wiosenno-letnie z tego sezonu, bynajmniej nie zimowe:) Nie odczuwam wstydu kupujac w tym sklepie, ani na wyprzedazach, wiec smialo mozecie dac sobie siana:) Szczególnie, gdy widzę ogromną ilość bogatych Szwedek w różnym wieku, które biorą te ubrania dziesiątkami , i jak widzę je na ulicach noszące te ciuchy. Tu nie chodzi o cenę ubrania, tylko o umiejętnosc dobierania ciuchow i noszenia ich, mozna naprawdę wyglądać fajnie w ciuchach z tego sklepu. Takie moje zdanie:) A ciężko nie korzystać, jeśli ładne ubrania kosztują grosze - nie czekam na przeceny, po prostu sie trafily. Wspolczuje ludziom, ktorzy nie kupują ubran przy takich okazjach, tylko dlatego, ze "to wyprzedaz, no wstyd straszny!". Nie wiecie ile tracicie:)

Gość amelieeeeee
mój tate kupił prezerwatywy na wyprzedaży i dzięki temu jestem :) fakt, że była używana, ale za to za 20% ceny :D

Gość amelieeeeee
to nie ma sensu:) pozdrawiam wszyetkich i znikam:) ciemnota i zasciankowosc duzej czesci narodu polskiego mnie przytlacza:)

Gość amelieeeeee
jeszcze tylko jedno pytanko - czy kozaczki kalosze w kwiadki są jeszcze modne? mogę tu kupić za odpowiednik 15 zł!!

Gość kamczatkaaaa
amelieeee- ostatnio bylam w h&m i sa przeceny ale bardziej tego co im nie zeszlo i zimowych rzeczy, chociaz z tymi zimowymi to nie taka przecena bo swetry przecenione na 80 zl to zadna przecena jak dla mnie. Tez sie nie wstydze kupowac na przecenach tym bardziej w takiej sieciowce jak hm gdzie ceny sa dosyc wysokie a jakosc nie najlepsza wiec po co przeplacac za cos w czym i tak dlugo nie pochodzisz :) pozdrawiam!

Gość ja nie gardzę
w kwiaDki to kszyk mody

Gość taa niedobra pupa
TO już nawet kupowanie na przecenach jest powodem do wstydu? Jaka kretynka mogła napisać coś takiego?

Gość na przecenach to nie wstyd
ale w H&M to tak:D Trzeba byc slepym by inwestowac kase w takie szmaty:O

Gość amelieeeeee
o kozaczkach to podszyw, oczywiscie. Kurcze, to ciekawe, ze w Polsce nie ma... tutaj ciuchy mozna kupic za ok. 20 lub 40 zł (na polskie), co w stosunku do tych zarobkow tutaj jest naprawde tanio. I, jak wspomnialam, to kolekcja wiosenno-letnia... Ciekawe czemu w Polsce nie ma takich obnizek.. dziekuje za ROZSADNE odpowiedzi. A teraz naprawde znikam, kazdy nastepny wpis bedzie podszywem.

Gość autorko
u pl jest tak, ze hm gardzą ci, których na zakupy w tej sieci zwyczajnie nie stać,,

Gość amelieeeeee
Odnoszę jednak nieprzyjemne wrażenie, że ludzie na mnie krzywo patrzą gdy wchodze do H&M ostatnio nawet żebrak leżaćy przy sklepie nie chciał ode mnie kasy :( tu w szwecji to chyba ciuchy dla kasty spolecznej a w Polsce to luxus

Gość na przecenach to nie wstyd
mnie akurat stac na H&M ale po zakupie dwoch cichow z tej sieci smiem twierdzic ze to szmaty jesli chodzi o gatunek. I nie robcie z H&M Versace ze kogos moze nie stac na te ciuchy. Ceny tam sa normalne jak na nasze Polskie warunki

Gość Alhem
jeśli w pseudonimie "Afi" wyrażasz to, że jesteś ich fanem to bardzo mi przykro że w naszym gronie jest taki arogancki ćwok. Do H&M a nie chodzę często bo niefajno tam kolorowo ;/

Gość Mlizeu
Ekstra Promocje są wszedzie. Bardzo fajny z ładnymi ciuchami sklep natrafiłam w internecie. www.pearlfashion.pl warto zobaczyć teraz są tam praktycznie wszystkie rzeczy przecenione. Polecam sprawdzić.