Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma11111

tabletki antykoncepcyjne novynette a wczesniejsza przerwa 7 dniowa

Polecane posty

Gość niewiadoma11111

Witam wszystkich mam problem..od niedawna biore tabletki antykoncepcyjne novynette ostatnio nie zrobilam przerwy i biore tabl. z drugiego opakowania..do konca zostalo mi 8tabl ale zamierzam dzis juz nie brac ich tylko zrobic 7 dniowa przerwe i 8dnia zaczac brac pierwsza tabl z nowego opakowania czy tak moge zrobic? chodzi mi czy bede zabezpieczona przed ciaza? dodam ze musze przestac brac te tabl bo strasznie zle sie czuje mam nudnosci i zawroty glowy i ogolnie pozbawiona jestem sily ;/ chyba przez to ze nie zrobilam tej przerwy po pierwszym opakowaniu ;/

Gość ale zes wymyslila....nie rob
tak! juz nie wydziwiaj tylko dokoncz te 8 tabletek

Gość tez neinawidze takich ludzi
jak teraz zrobisz przerwe to nie bedziesz dobrze zabezpieczona

Gość niewiadoma11111
ale ja tak zle sie czuje ze nie wiem czy wytrzymam jeszcze te 8 dni :( swiat mi wiruje w oczach... to co mam zrobic teraz ?

Gość tez neinawidze takich ludzi
przestan brac...idz do lekarza niech ci przepisze inne tabletki...wezmiesz je jak dostaniesz nastepny okres

Gość niewiadoma11111
mysle ze tabletki sa ok bo juz raz zmienialam je i czulam sie ok tylko teraz nie zrobilam 7dniowej przerwy i bralam drugie opakowanie no i podczas brania tych tabletek z drugiego opakowania sie tak zle poczulam :(

Gość glupity gadasz dziewczyno
ja tez biore novynette od 2 lat w tym czasie ze 3 razy mi sie zdarzylo nie robic przerwy i wszystko bylo ok wiec albo masz w ogole zle dobrane tabletki albo histeryzujesz i sobie cos wkrecasz ze nie zrobilas przerwy i ci swiat wiruje